Més per Menorca, preocupat davant de l’incompliment dels terminis en educació 0-3

Els sobiranistes recorden que el Parlament va aprovar per unanimitat una Proposició no de llei en la qual s’instava el Govern a constituir una comissió tècnica de treball abans del 9 d’abril

03/05/2018

El partit Més per Menorca ha mostrat aquest dijous la seva preocupació davant de l’incompliment, per part del Govern, dels terminis en el pla de suport a l’educació infantil 0-3 anys. En aquest sentit, els sobiranistes han recordat que el Parlament va aprovar per unanimitat una Proposició no de llei presentada per Més per Menorca, que instava el Govern, entre d’altres coses, a constituir una comissió tècnica de treball què elaborés un document marc sobre l’atenció educativa i assistencial dels infants menors de tres anys. Aquesta comissió s'havia de constituir abans del dia 9 d'abril, i encara no s’ha fet.

El diputat i portaveu de Més per Menorca, Nel Martí ha expressat “la urgent necessitat d'afrontar, sense més tardança ni enrenou, un pla de suport a l'educació infantil 0-3 anys”. En aquest sentit, ha expllicat que el retard és important, “però encara són més importants els dubtes que el retard genera respecte de les intencions del Govern de complir, amb rigor, l'esperit del mandat parlamentari”.

És per això que els menorquinistes consideren que seria bo que el Govern accelerés i intensifiqués l'execució de la proposta a favor del pla 0-3, perquè és un mandat parlamentari, que recollia la posició majoritària de la societat civil organitzada en l'àmbit de l'educació infantil.

Notícies relacionades

La Llei Reserva de Biosfera que aprovarà el Parlament serà la mateixa que va sortir del Consell

Més per Menorca ha aconseguit que es mantingui la possibilitat de limitar l’entrada de cotxes aquest mateix estiu

Més per Menorca aconsegueix 50.000 euros ‘extra’ per a la Cambra de Comerç

Els menorquinistes seguiran negociant per agilitzar l’arribada de la subvenció a la entitat, fundada el 1906