El camí de Cavalls ja disposa de vuit sanitaris en el seu recorregut

Es tracta d’instal·lacions molt pràctiques, autònomes i portàtils ubicades a un tram de cada municipi com a prova pilot al servei dels usuaris d’aquesta ruta, disponibles els mesos d’abril, maig, novembre i desembre.

03/04/2018
M. Casasnovas, Maites Salord i Raquel Marquès. A la Vall. M. Casasnovas, Maites Salord i Raquel Marquès. A la Vall.

Des del passat diumenge els usuaris del camí de Cavalls trobaran en alguns punts del seu recorregut uns tipus de casetes de fusta en modus de sanitari, com un servei per als caminants d’aquesta ruta que voreja tota l’illa de Menorca.

De moment, i com a prova pilot, el Departament de Cooperació Local del Consell de Menorca ha col·locat 8 d’aquestes instal·lacions a diferents indrets estratègics del recorregut, però disposat un a cada municipi, que és també una forma de col·laboració els ajuntaments menorquins.

Es tracta d’un acord entre Cooperació Local, que dirigeix la consellera Maite Salord i l’empresa Saniec, representada per Maite Casasnovas. Les dues, juntament amb la directora Insular de Cooperació Local, Raquel Marquès, van presentar el passat cap de setmana el sanitari instal·lat a la Vall, al nord del terme de Ciutadella.

La consellera Salord, va comentar que “si hi ha un element que és desestacionalitzador és precisament el camí de Cavalls donat que senderistes, esportistes, gent que fa rutes a cavall, bicicleta de muntanya, etcètera... l’empren sobretot durant la primavera i la tardor, d’aquesta manera i amb la voluntat d’anar millorant el servei que donam a residents i visitants presentam una prova pilot per dotar de serveis sanitaris aquests vuit punts durant els mesos d’abril, maig, novembre i desembre”.

El camí de Cavalls és una de les demandes més sol·licitades fora de la temporada alta. I ho és per a un turisme de natura, d’exercici a l’aire lliure o esportiu, activitats aquestes que, pel clima i temperatures, no s’exerceixen tant durant els mesos centrals de l’estiu.

Els punts on s’instal·len els sanitaris són: es Grau (Maó), cala Sant Esteve (Es Castell), Binissafúller (Sant Lluís), cala en Porter (Alaior), arenal de Son Saura (Es Mercadal), Sant Adeodat (Es Migjorn Gran), cala Mitjana (Ferreries) i la Vall (Ciutadella).

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa limitar el consum als grans consumidors d’aigua

El partit menorquinista assenyala que només hi queden 32 dies per a l’estiu i demana al Consell Insular que ajudi els ajuntaments a impulsar les ordenances municipals

Més per Menorca demana limitar el preu del lloguer

Els menorquinistes avisen que les mesures del PP no funcionen i que els preus no aturen d'apujar

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit