Mobilitat presenta un nou web que ofereix tota la informació del transport públic (vídeo)

El nou portal ja és operatiu amb el nom de MOU-TMENORCA

27/03/2018

MOU-TMENORCA és el nou portal del Departament de Mobilitat del Consell de Menorca que ha estat presentat avui pel seu titular, el conseller Miquel Preto, acompanyat del seu director insular Joan Salas.

El web aplega tota tipus d’informació relativa al transport públic a Menorca: destinacions, freqüències, horaris, tarifes, etc, tot en les diferents modalitats com són el transport regular interurbà, circuits urbans de Ciutadella i Maó, aeroport, platges, bus-nit, jaleo-bus, i que també inclou el nou servei de bus a Macarella durant l’estiu.

El portal també recull la informació de les carreteres, de les quals 186 km són de titularitat del Consell amb un oferta de més de 40 busos de línia per poder recórrer sense problemes els diferents indrets urbans de l’illa.

Òbviament, els objectius que se cerquen en la creació d'aquest nou portal consisteixen en comunicar millor l'actual oferta de transport públic de Menorca; que sigui una illa ben connectada en bus; facilitar l'accés a tota la informació que pugui necessitar la gent per moure's amb bus per l'illa i incentivar l'ús del transport públic entre residents i visitants. En definitiva es tracta de donar adequada resposta als dubtes i preocupacions dels usuaris. També per donar valor el compromís per una Menorca sostenible capaç de millorar el transport públic en detriment del desplaçaments amb vehicles particulars o privats.

Amb l’accés al nou portal de Mobilitat, també s’obté informació complementària, com les notícies del Departament relacionades amb el transport i les carreteres, les ofertes i les novetats, amb un mapa informatiu que, a més de la xarxa viària principal, també informa d’altres rutes com el camí de Cavalls o rutes cicloturístques, entre d’altres.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa diverses mesures contra la massificació turística en el ple del Consell

El portaveu del grup menorquinista, Josep Juaneda, proposa duplicar l’ITS al lloguer vacacional, planteja eliminar les places turístiques obsoletes i demana aplicar la limitació de l’entrada de vehicles

Josep Juaneda sol·licita l’esborrany del pressupost de 2024 al president Vilafranca

El portaveu menorquinista s’ha adreçat de nou al president per tal de negociar els comptes del Consell Insular

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit