Turisme de naturalesa i nova ruta Marsella-Menorca, les novetats de França

El mercat francès també aposta pel turisme alternatiu i s'interessa pel Camí de Cavalls i les rutes cicloturístiques. També s'obre una nova d’una connexió aèria.

19/03/2018
Estand de Menorca a París Estand de Menorca a París

Menorca, a través de la Fundació Foment del Turisme, va ser present a la fira turística celebrada al Salon Destinations Nature de París, on ha constatat l’interès pel turisme d’entorns naturals, com poden ser el Camí de Cavalls o les rutes cicloturístiques. I és que la cita parisenca és una de les especialitzades en natura, oci i esport a l’aire lliure. De fet, el Camí de Cavalls ha estat, una any més, el principal reclam, tant per part de clients professionals com en general. Alhora, es va oferir informació detallada de les rutes i recorreguts per al cicloturisme, i també informació relacionada amb submarinisme.

França és un mercat pel qual el Consell de Menorca aposta seriosament i ara mateix forma part d’una estratègia promocional prioritària. Un dels motius és perquè el perfil de turisme alternatiu inicia l’activitat el mes d’abril, el que significa que ajuda a rompre l’estacionalitat dels mesos centrals de l’estiu.

Per altra banda, la Fundació del Foment del Turisme de Menorca també va ser present a Marsella on van ser presentats els vols de la nova ruta Marsella-Menorca per part de la companyia Volotea. L’operador All They Want va donar a conèixer els productes que oferirà aquesta temporada a Menorca.

 

Notícies relacionades

Torna 'Un estiu per créixer', un projecte perquè els adolescents puguin conèixer un ofici

El departament de MIquel Àngel Maria destaca que, en aquesta segona edició, hi col·laboren tots els ajuntaments de l'illa

Des del Consorci de Residus, reforçam la neteja i desinfecció dels contenidors

L'organisme que presideix Maite Salord afegeix més recursos humans i tècnics procedents de la recollida de vidre comercial, ajornada mentre duri l'estat d'alarma