Els resultats de les jornades de promoció a Alemanya apunten a la millora d’aquest mercat

La Fundació del Foment de Turisme de Menorca manté una estratègia que funciona. La consellera Maite Salord recull bones impressions dels agents que apunten a una millor connectivitat amb aquest país.

09/03/2018
Maite Salord i Isaac Olives amb el personal de l'estand Maite Salord i Isaac Olives amb el personal de l'estand

La millora de la connectivitat entre Menorca i Alemanya apunta amb optimisme a generar noves vies de mercat i negoci. Segons les impressions de la Fundació del Foment del Turisme de Menorca (FFTM) el volum de les vendes és positiu i açò permet pensar que la campanya llançada per a la Fira ITB de Berlín és l’adient i l’estratègia la correcte.

Les jornades d’aquesta setama a la Fira han demostrat que l’oferta menorquina a la cita ha permès obrir noves rutes i trobar la tipologia d’un client que fa animar la competència d’un turisme renovador.

Per la seva part, la consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, present a al fira, juntament amb el director insular Isaac Olives, explica que les impressions que han rebut són positives. “Hem rebut comentaris positius tant de touroperadors com de companyies aèries. Això ens confirma que el camí escollit per millorar la connectivitat amb Alemanya és el correcte. Ara ens toca fer feina per aconseguir ampliar la xarxa de connexions de cara a l’any que ve”.

La delegació menorquina a Berlín ha mantingut un sèrie de reunions amb els principals touroperadors alemanys, des dels gegants TUI i Thomas Cook fins a Alltours, FTI o Schauinsland. Tots han assenyalat que compliran les expectatives previstes per a aquesta temporada, una afirmació que fa pensar que s’aconseguirà recuperar el 5% perdut l’any passat i, previsiblement, tornar a la senda de creixement iniciada l’any 2015 i que va fer repuntar quasi un 20% les arribades des d’Alemanya en només dos anys,

La nota més positiva l’han posada els touroperadors més modestos, que veuran créixer la seva operativa a Menorca gràcies a l’obertura de noves rutes amb companyies regulars i low cost.

 

Notícies relacionades

Esteve Barceló pren possessió com a conseller de Més per Menorca

La consellera Noemí García es converteix en la portaveu del grup menorquinista al Consell Insular

Més per Menorca: "Tenim un equip de govern sense rumb ni pressupostos, que viu d'anuncis i rendes"

El partit menorquinista denuncia la manca d'iniciativa del PP al Consell Insular, que mentre critica la feina dels dos darrers mandats no fa altra cosa que continuar projectes començats per l'anterior equip de govern

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit