219.542 € per millorar la rotonda de l’Avinguda de la Mar des Migjorn Gran

El finançament anirà íntegrament a càrrec del Consell, mentre que el consistori migjorner executarà les obres, en base a un conveni signat entre les dues administracions.

23/02/2018
El conseller Miquel Preto i el batle Pere Moll El conseller Miquel Preto i el batle Pere Moll

El Migjorn Gran comptarà amb una important inversió per a la millora d’un tram viari del seu municipi. Es tracta de les obres per millorar el drenatge de les aigües pluvials de la rotonda de l’Avinguda de la Mar, ubicada a la mateixa entrada al poble.

La iniciativa pública ve signada per un conveni de col·laboració entre Consell de Menorca i l’Ajuntament des Migjorn Gran. El primer es farà càrrec del finançament íntegre de les obres, amb un cost de 219.542 euros, mentre que la institució local s’encarregarà d’executar les feines.

Les obres permetran la correcta evacuació de les aigües de pluja, adequació que es  fa necessària per al correcte funcionament de la plataforma de la carretera, evitant l’acumulació d'aigua o basses a les capes del paviment, la qual cosa podria provocar efectes perjudicials per a la seva durabilitat. A més resoldrà les inundacions puntuals que pateixen algunes finques adjacents.

El tram afectat correspon a una part de l'avinguda de la Mar des Es Migjorn Gran, a la travessera de la carretera Me-18 al seu pas per Es Migjorn Gran i que és titularitat de l’ens insular. Aquesta actuació s’integra en unes altres obres de millora de drenatge dels carrers confrontats (el carrer Major i tram del Nord) que són competència municipal i, per tant, promogudes exclusivament per l'Ajuntament des Migjorn Gran. 

 

Notícies relacionades

Més per Menorca demana limitar el preu del lloguer

Els menorquinistes avisen que les mesures del PP no funcionen i que els preus no aturen d'apujar

Més per Menorca demana al Consell que torni a posar en marxa el servei de bus a espais naturals

Els menorquinistes recorden a Vilafranca que només hi queden 54 dies per a l’estiu i que “no està fent res per reduir l’impacte de la massificació turística”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit