El primer tram del camí de la Vall ja resta obert i millorat per al trànsit rodat

Les obres han costat 78.178 euros i s’han duit a terme al llarg de 1,4 quilòmetres.

16/02/2018
Primer tram del camí de la Vall, des de la cruïlla de cala Morell Primer tram del camí de la Vall, des de la cruïlla de cala Morell

Ciutadella enllesteix i millora un altre camí rural, en aquest cas  el primer tram del camí que condueix a les platges de la Vall, al nord del terme, i que comprèn un total de 1’4 km. Es tracta del tram que és titularitat municipal, el que va de la bifurcació de cala Morell fins el portell de la costa, on anteriorment hi havia unes barreres de pas (des d’aquest portell fins a l’aparcament de la platja el camí és titularitat del Consell). 

Aquesta actuació forma part de l’aposta de l’Ajuntament de Ciutadella per a la millora dels camins rurals del terme, prioritzant els més transitats, que són els que duen a les platges i cales més freqüentades durant l’època estival. Fa poques setmanes també quedà rehabilitat un tram del de cala en Turqueta. Així, les millores a aquests vials tan transitats resten millorats de cara a la propera temporada d’estiu.

Les obres han costat 78.178 euros, finançats íntegrament per l’Àrea de Manteniment, Via Pública i Camins Rurals, que dirigeix el regidor José López, i s’han executat per part de l’empresa Juan Mora S.A. El paviment del camí ha rebut un capa d’aglomerat asfàltic de 4 centímetres de gruixa i s’han eixermat les voreres, quedant el camí perfectament transitable i més còmode per a la conducció.

Amb aquesta actuació, juntament amb els treballs realitzats al camí de Cala en Turqueta, es donen per finalitzades les millores d'asfaltat integral d’aquest importants camins rurals del terme abans de la temporada d'estiu. No obstant açò, l’Ajuntament ja redacta nous projectes per millorar altres camins que també necessiten una actuació urgent com aquestes. 

 

Notícies relacionades

L'Ajuntament de Ciutadella destinarà més de 5M€ del romanent a inversions per al municipi

El regidor de Serveis Econòmics, José López, ha precisat que "hem de tenir en compte que, amb aquesta aplicació de Romanent , l'Ajuntament podrà alleugerir els pressupostos dels pròxims exercicis, un fet important, més encara amb la situació que vivim".

L'Ajuntament de Maó presenta la campanya Maó anti-masclista

L'objectiu és avançar cap a un model de ciutat lliure de violència de gènere