El Consell Insular accepta una herència de 73.630 euros d’una ciutadana anglesa

Joyce Welchester deixà en testament atorgar el 12% del seu patrimoni a l’ens insular per a la millora del benestar animal. Cooperació Local invertirà els diners al Servei d’Acollida d’Animals.

05/02/2018

El Consell Insular de Menorca va aprovar ahir dilluns en Consell Executiu l’acceptació de l’herència de la britànica Joyce Welchester. Aquesta donació permetrà complir amb una de les voluntats de la ciutadana anglesa: la de posar part del seu patrimoni a l’abast de la institució insular per tal que es pugui invertir en el Servei insular d’Acollida d’Animals de Menorca.

Joyce Walchester va expressar en el seu testament la voluntat que el 12% del seu patrimoni, l’anomenada “herència anglesa” fou destinat -a través d’un ingrés en efectiu- al Consell Insular per a ser destinat a la millora del benestar animal. De la mateixa manera, a la institució insular li correspon un 12% de la venda d’un immoble de la seva propietat a Binixíquer. D’aquesta manera el departament de Cooperació Local va rebre en el seu dia un total de 43.630 euros als quals se sumarà, un cop es vengui el xalet situat a prop de Sant Climent, 30.000 euros més que es corresponen al 12% fixat per la venda de l’habitatge.

La vicepresidenta i consellera de Cooperació Local, Maite Salord, i la seua directora insular, Raquel Marquès, han agraït especialment, i en primer lloc, el gest i la deferència de la donació en herència feta al Consell per part de la ciutadana Joyce Welchester, alhora agraeixen, gràcies a la seva voluntat i estima als animals, el poder comptar amb una partida que permetrà du a terme accions de millora en els centres de Maó i Ciutadella que depenen del Servei insular d’Acollida d’Animals de Menorca.

En aquest sentit, el departament de Cooperació Local treballa en la definició de les actuacions més urgents juntament amb la nova adjudicatària del servei i les protectores d’animals de Maó i Ciutadella. “L’objectiu és poder definir les actuacions als centres i actuar el més prest possible, sempre escoltant a totes les parts i tenint en compte l’experiència en la seva tasca a favor del benestar animal”, ha afirmat la directora insular Raquel Marquès.

L’acceptació de l’herència de Joyce Walchester suma un total de 73.630 euros.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit