Nova inversió i nou projecte museogràfic per a Menorca (VÍDEO)

El conseller de Cultura del Consell, Miquel Àngel Maria, destaca la inversió de 526.000 euros per al Museu de Menorca i afirma que l’espai reneix com un àmbit de ciència i socialització de la Cultura.

24/01/2018

Miquel Àngel Maria, conseller de Cultura del Consell de Menorca va explicar en la presentació del projecte museogràfic del Museu de Menorca que aquest espai reneix com un àmbit de socialització de la cultura, perquè un museu, al marge de les peces exposades, és un àmbit de ciència, d’informació i d’aprenentatge.

La inversió del projecte anirà a càrrec del Ministeri d’Educació, Cultura i Educació amb una despesa de 525.785,00 euros, que executarà la reforma de l’exposició permanent i l’adequació de les zones de recepció, sales temporals, l’espai didàctic i l’espai familiar.

Les obres obligaran a mantenir el recinte tancat al públic, duraran sis mesos. Tanamteix s'engega una iniciativa per difondre contingut històric en diverses activitats divulgatives per tota Menorca, sota el títol El Museu surt del Museu.

Els treballs d’execució incidiran com a primer objectiu en la reforma de l’exposició permanent situada a la primera i segona planta de l’edifici de l’antic Convent de Sant Francesc però també, en l’adequació de diverses zones com la recepció, les sales temporals, el taller de restauració, l’espai didàctic i la creació d’un nou espai familiar.

A l’acte de presentació d’aquest interessant projecte, a més del conseller Maria,  hi assistiren Luis Lafuente, director general de Bellas Artes y Patrimonio Cultural del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, acompanyat de Antoni Nicolau, director facultatiu del Projecte Expositiu; Joana Català, directora de Cultura del Govern balear; Susana Mora, presidenta del Consell; Carolina Desel, directora del Museu de Menorca, i Antoni Ferrer, director insular de Cultura.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit