Aposta per un PTI revisat i adaptat a la Menorca actual (VÍDEO)

La vicepresidenta del Consell, mAITE sALORD, explica la voluntat de l'equip de Govern insular.

23/01/2018

La vicepresidenta Primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, va reiterar a la roda de premsa "la importància de l’avanç del PTI perquè és un dels punts claus dels acords de governabilitat dels tres partits que formam equip de govern. És un compromís que agafam un poc fora de temps, ja que hauria d’haver fet l’anterior equip de govern, al 2013 i nosaltres amb voluntat ferma ho estem portant terme".

La Vicepresidenta Primera també va indicar que "moltes destinacions turístiques aposten ja clarament per per una paraula clau que és la 'sostenibilitat', però hi ha pocs llocs com Menorca que puguin posar damunt la taula una declaració de Reserva de la Biosdfera de 25 anys".

Un altre fet és que, apunta Salord, "és que els menorquins van apostar fa temps per una Pla Terriorial Insular que defensava la sostenibilitat económica, social i ambiental".

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa diverses mesures contra la massificació turística en el ple del Consell

El portaveu del grup menorquinista, Josep Juaneda, proposa duplicar l’ITS al lloguer vacacional, planteja eliminar les places turístiques obsoletes i demana aplicar la limitació de l’entrada de vehicles

Josep Juaneda sol·licita l’esborrany del pressupost de 2024 al president Vilafranca

El portaveu menorquinista s’ha adreçat de nou al president per tal de negociar els comptes del Consell Insular

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit