Aposta per un PTI revisat i adaptat a la Menorca actual (VÍDEO)

La vicepresidenta del Consell, mAITE sALORD, explica la voluntat de l'equip de Govern insular.

23/01/2018

La vicepresidenta Primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, va reiterar a la roda de premsa "la importància de l’avanç del PTI perquè és un dels punts claus dels acords de governabilitat dels tres partits que formam equip de govern. És un compromís que agafam un poc fora de temps, ja que hauria d’haver fet l’anterior equip de govern, al 2013 i nosaltres amb voluntat ferma ho estem portant terme".

La Vicepresidenta Primera també va indicar que "moltes destinacions turístiques aposten ja clarament per per una paraula clau que és la 'sostenibilitat', però hi ha pocs llocs com Menorca que puguin posar damunt la taula una declaració de Reserva de la Biosdfera de 25 anys".

Un altre fet és que, apunta Salord, "és que els menorquins van apostar fa temps per una Pla Terriorial Insular que defensava la sostenibilitat económica, social i ambiental".

 

Notícies relacionades

El Consell Insular obre la convocatòria d'ajuts destinats a l'educació no formal

L'objectiu és facilitar a les famílies amb dificultats econòmiques l'accés a la pràctica esportiva, cultural, artística i de lleure en la infància i joventut a través dels clubs esportius, entitats culturals, de lleure i/o altres centres