Aposta per un PTI revisat i adaptat a la Menorca actual (VÍDEO)

La vicepresidenta del Consell, mAITE sALORD, explica la voluntat de l'equip de Govern insular.

23/01/2018

La vicepresidenta Primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, va reiterar a la roda de premsa "la importància de l’avanç del PTI perquè és un dels punts claus dels acords de governabilitat dels tres partits que formam equip de govern. És un compromís que agafam un poc fora de temps, ja que hauria d’haver fet l’anterior equip de govern, al 2013 i nosaltres amb voluntat ferma ho estem portant terme".

La Vicepresidenta Primera també va indicar que "moltes destinacions turístiques aposten ja clarament per per una paraula clau que és la 'sostenibilitat', però hi ha pocs llocs com Menorca que puguin posar damunt la taula una declaració de Reserva de la Biosdfera de 25 anys".

Un altre fet és que, apunta Salord, "és que els menorquins van apostar fa temps per una Pla Terriorial Insular que defensava la sostenibilitat económica, social i ambiental".

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa reduir el nombre de places turístiques

El partit menorquinista demana al Consell Insular la creació de la borsa de places i condicionar l’expedició de cada nova llicència a la desactivació de dues places existents

Més per Menorca demana limitar la massificació nàutica a la mar

Els consellers menorquinistes proposen al Consell Insular l’elaboració del Pla director sectorial d’Ordenació del Litoral de Menorca

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit