El Consell rehabilitarà la carretera de Maó as Castell

El Consell Executiu va aprovar el projecte i la licitació de les obres que s’executaran el segon semestre de 2018 amb un pressupost de 300.750 euros.

12/12/2017
Carretera des Castell a poc d'entrar a Maó Carretera des Castell a poc d'entrar a Maó

El Consell de Menorca durà a terme una rehabilitació superficial i reforçament del pis de la carretera Me-2, la que uneix la ciutat de Maó amb la localitat des Castell. El Consell Executiu va aprovar el passat dilluns el projecte de les obres i la licitació de les mateixes, que es farà pública d’aquí pocs dies.

Es tracta d’una actuació que pretén mantenir en bon estat aquest tram de la xarxa insular i perquè és la voluntat del Departament de Mobilitat i Carreteres del Consell de prioritzar i concloure la millora de la xarxa viària insular de carreteres i camins. El seu titular, Miquel Preto, excplica que “aquesta obra és necessària per millorar la capa de rodament d'una de les carreteres amb més trànsit. És un dels compromisos d'aquesta legislatura en la millora de la xarxa viària de Menorca”, digué el conseller.

La licitació restarà oberta durant 26 dies des de la data de la publicació. Les obres estan previstes s’executin en un període d’un mes a partir del segon semestre de 2018. Compten amb un pressupost de 300.750 euros. El projecte contempla reparar el paviment amb nova capa asfàltica ja que té zones amb desintegrants i esquerdats que suposen inseguretat i perill. També s’actualitzarà la senyalització de tota la carretera.

L’actuació a la Me-2 ve justificada, a més, pel molt trànsit que suporta. L’any 2016 aquesta carretera de Maó as Castell obtingué una intensitat mitjana diària de 13.067 vehicles, el que la converteix en una de les carreteres més transitades de l’illa, després de les Rondes de Maó i de la Me-8 de Maó a Sant Lluís.

 

Notícies relacionades

Les Illes Balears cap al residu zero

Presentació de l’estudi “Les Illes Balears cap al Residu Zero. Situació actual i indicadors per a la transició”

El Consell prepara una ordenança que garanteixi l'ús eficient d'aigua a tots els municipis de l'illa

El nou reglament per a l'ús racional i eficient de l'aigua contemplarà el seu cicle integral, penalitzarà l'ús excessiu i establirà una estructura de preus socialment justa