Més per Menorca garanteix el trasllat dels fangs contaminats de la depuradora de Ferreries

Els acords de la formació amb el Govern també inclouen la restauració paisatgística de la zona

23/11/2017

Més per Menorca garanteix que es complirà l’acord entre l’Ajuntament i el Govern de les Illes Balears per traslladar dels fangs contaminants procedents de la depuradora de Ferreries, així com la restauració i l’embelliment de la zona.

És un compromís que implica Govern i Ajuntament de Ferreries, però que també forma part dels acords de governabilitat signats entre el Govern de Francina Armengol i Més per Menorca, i que inclou aquests dos punts:

 

- Compliment de l’acord entre l’Ajuntament Ferreries i el Govern per al trasllat dels residus tòxics, una vegada l’Ajuntament de Ferreries hagi presentat el corresponent projecte.

- Executar el projecte ambiental redactat per l’Ajuntament de Ferreries per convertir les antigues llacunes de la depuradora de Ferreries en un espai de rellevància ambiental.

El trasllat i tractament dels fangs es farà a càrrec de les partides de 2017 i el projecte de restauració paisatgística de les dues llacunes, amb les del 2018, a través d’una esmena de Més per Menorca.

Els menorquinistes recorden que, ara per ara, totes les parts estan complint els acords de mínims signats després de la seva sortida del Govern el mes de juny de 2017.

 

 

Etiquetes

Notícies relacionades

L’aprovació de la Llei Menorca Reserva de Biosfera és un èxit i una fita històrica

Cal recordar que no hi hauria hagut llei si no fos perquè Més per Menorca es va plantar el mes d’abril

La Llei Reserva de Biosfera que aprovarà el Parlament serà la mateixa que va sortir del Consell

Més per Menorca ha aconseguit que es mantingui la possibilitat de limitar l’entrada de cotxes aquest mateix estiu