Nou hostatge per a malalts i familiars a Son Espases

Gràcies a la feina de Més per Menorca, les persones que s'han de desplaçar a Mallorca compten amb una zona residencial

22/11/2017

Una de les propostes més importants del programa electoral de Més per Menorca era la de recuperar l’avioneta ambulància les 24 hores del dia. També crear una residència per a malalts i familiars que s’haguessin de desplaçar a Son Espases.

L’any 2016, Més per Menorca va donar suport a l’aprovació dels pressupostos a canvi que el Govern es comprometés a fer aquesta infraestructura.

Ara, esteim molt satisfets d’anunciar que, gràcies a la nostra insistència, la residència ja és una realitat.

Aquest mes de novembre, podem celebrar la inauguració de les places residencials que faltaven per obrir. D’ara en endavant els pacients que s’hagin de desplaçar des de Menorca podran viure en un espai relaxat, més casolà, però situat al mateix recinte de l’hospital mallorquí de Son Espases. Les noves habitacions s’han habilitat en una zona ideal per a viure-hi: tranquil·la i sense consultes mèdiques, ben davant del taxi, el bus i a prop de la cafeteria i botigues. És un deure de l’administració pal·liar les dificultats, maldecaps i costos derivats de la pluriinsularitat.

Més per Menorca seguirà fent feina per facilitar que els ciutadans de totes les illes tenguin l’accés als serveis públics de la nostra comunitat.

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa que es pugui fixar un límit al desembarcament de visitants per Sant Joan

Més per Menorca presenta al·legacions al projecte de decret de transport marítim que impulsa el Govern

Més per Menorca lamenta que la nova llei no garanteixi prou autogovern per als consells

El partit menorquinista també critica el Govern d’Armengol per haver pactat aquesta norma amb el PP abans que amb l’esquerra