El Consell rep una donació de 300 exemplars de l’escriptor Pau Faner, de dues de les seves novel·les

L’autor en fa aquesta donació perquè des del Departament de Cultura es distribueixin als diferents centres educatius de l’illa. Es tracta de dues de les seves obres més recents: 'Les bodes del Diable' i 'El mal de la guerra'.

31/10/2017
Pau Faner i Miquel À, Maria Pau Faner i Miquel À, Maria

El conseller de Cultura del Consell de Menorca, Miquel Àngel Maria, ha rebut avui matí una generosa donació de l’escriptor ciutadellenc Pau Faner. Es tracta d’un total de 300 exemplars de dues  de les seves novel·les més recents: Les bodes del Diable i El mal de la guerra. El novel·lista ha fet lliurament al Consell perquè aquestes dues obres, que contenen un rerefons històric però desborden en acció i aventura, siguin distribuïdes pels diferents centres educatius de l’illa.

El lliurament s’ha fet al domicili de l’autor, on ha acudit el conseller. Miquel Àngel Maria, el qual, en nom del Consell, ha agraït el gest generós de Pau Faner amb la intenció que aquestes dues obres formin part de les biblioteques de les escoles i instituts de Menorca, que en seran els beneficiaris.

Maria ha explicat que les dues obres de Faner són títols adients “com a llibres de lectura en préstec als alumnes, però també que són molt adequats per al treball acadèmic a les aules” Les bodes del diable i El mal de la guerra, editades per Proa els anys 2011 i 2013, respectivament, són dues novel·les d’aventures amb les quals Pau Faner va obrir una nova etapa en la seva creació literària en la de fixar contextos històrics potents en els quals hi recrea els seus interessants personatges. Les dues novel·les recorren les dures dècades de l’Edat Mitjana i contenen el mediterrani com a base de totes les accions. La Barcelona, Menorca, Mallorca, entre altres molts indrets del segle XIII són escenaris de tants amors i aventures.

Els 300 exemplars donats per Pau Faner seran repartits pels centres educatius les properes setmanes.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca proposa diverses mesures contra la massificació turística en el ple del Consell

El portaveu del grup menorquinista, Josep Juaneda, proposa duplicar l’ITS al lloguer vacacional, planteja eliminar les places turístiques obsoletes i demana aplicar la limitació de l’entrada de vehicles

Josep Juaneda sol·licita l’esborrany del pressupost de 2024 al president Vilafranca

El portaveu menorquinista s’ha adreçat de nou al president per tal de negociar els comptes del Consell Insular

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit