Menorca comptarà amb tres noves promocions d’habitatges de lloguer social

Patrícia Font: “Amb els nous habitatges a Sant Lluís i Maó se’n sumen 62 als 213 que ja té l’IBAVI a la nostra illa”. (Vídeo)

26/10/2017

El Govern posa en marxa a Menorca tres noves promocions de lloguer social, que suposen una inversió de més de 6 milions d’euros. La primera, a Sant Lluís, al carrer Sant Jacint (4 habitatges) que s’iniciarà el gener de 2018. La segona (18 habitatges) i la tercera (40 habitatges) a Maó, al carrer Borja Moll, que començaran el febrer i abril de 2018 respectivament.

La diputada de Més per MenorcaPatrícia Font, ha assistit a la presentació que ha fet el Govern de les noves promocions a les illes i que s’emmarquen en el Pla d'Habitatge de Balears 2017-2020. En total, es destinarà un total de 51,4 milions d'euros per a la construcció de 511 habitatges destinats al lloguer social a Mallorca, Menorca i Eivissa, fet que suposa un increment del 28 per cent en el parc d'habitatge públic.

Font ha felicitat al Govern i ha assegurat que és “fonamental invertir en habitatge i posar les bases per canviar el model”. La diputada menorquinista ha donat compte de la situació actual de l’illa de Menorca quant a habitatges socials: “Amb els nous habitatges de Sant Lluís i Maó se’n sumen 62 als 213 que ja té l’IBAVI a la nostra illa”. Font ha detallat que amb aquestes noves promocions, tots els municipis comptaran amb habitatges excepte Es Migjorn.

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, que ha explicat que el Pla inclou altres mesures com l'augment en les ajudes al lloguer o l'ampliació de deduccions fiscals en matèria d'habitatge.

 

Notícies relacionades

L’aprovació de la Llei Menorca Reserva de Biosfera és un èxit i una fita històrica

Cal recordar que no hi hauria hagut llei si no fos perquè Més per Menorca es va plantar el mes d’abril

La Llei Reserva de Biosfera que aprovarà el Parlament serà la mateixa que va sortir del Consell

Més per Menorca ha aconseguit que es mantingui la possibilitat de limitar l’entrada de cotxes aquest mateix estiu