Menorca comptarà amb tres noves promocions d’habitatges de lloguer social

Patrícia Font: “Amb els nous habitatges a Sant Lluís i Maó se’n sumen 62 als 213 que ja té l’IBAVI a la nostra illa”. (Vídeo)

26/10/2017

El Govern posa en marxa a Menorca tres noves promocions de lloguer social, que suposen una inversió de més de 6 milions d’euros. La primera, a Sant Lluís, al carrer Sant Jacint (4 habitatges) que s’iniciarà el gener de 2018. La segona (18 habitatges) i la tercera (40 habitatges) a Maó, al carrer Borja Moll, que començaran el febrer i abril de 2018 respectivament.

La diputada de Més per MenorcaPatrícia Font, ha assistit a la presentació que ha fet el Govern de les noves promocions a les illes i que s’emmarquen en el Pla d'Habitatge de Balears 2017-2020. En total, es destinarà un total de 51,4 milions d'euros per a la construcció de 511 habitatges destinats al lloguer social a Mallorca, Menorca i Eivissa, fet que suposa un increment del 28 per cent en el parc d'habitatge públic.

Font ha felicitat al Govern i ha assegurat que és “fonamental invertir en habitatge i posar les bases per canviar el model”. La diputada menorquinista ha donat compte de la situació actual de l’illa de Menorca quant a habitatges socials: “Amb els nous habitatges de Sant Lluís i Maó se’n sumen 62 als 213 que ja té l’IBAVI a la nostra illa”. Font ha detallat que amb aquestes noves promocions, tots els municipis comptaran amb habitatges excepte Es Migjorn.

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, que ha explicat que el Pla inclou altres mesures com l'augment en les ajudes al lloguer o l'ampliació de deduccions fiscals en matèria d'habitatge.

 

Notícies relacionades

MxMe aconsegueix que el Govern hagi de negociar el Decret que permet ampliar els hotels

Josep Castells: "Ara Armengol haurà de triar entre pactar amb la dreta o l'esquerra"

Demanam que es destinin els ajuts de les competicions no celebrades al teixit associatiu esportiu

Registram una PNL al Parlament on aposten per la promoció de l’activitat física i esportiva com a eina per sortir de la crisi