Més per Menorca celebra una assemblea per aprovar els estatuts com a nova formació política

S’han presentat un total de 31 esmenes que seran debatudes aquest dissabte al Centre de Convencions des Mercadal. Una passa més per donar continuïtat al procés constituent acordat al Congrés del maig passat.

19/10/2017
La darrera gran trobada de Més per Menorca La darrera gran trobada de Més per Menorca

Més per Menorca fa una passa més per donar curs al mandat rebut del Congrés celebrat el passat mes de maig. La fins llavors coalició política esdevingué partit i, per tant, els òrgans i càrrecs sorgits d’aquella cita congressual han hagut de procedir a tramitació corresponent per a la transformació jurídica i política de l’entitat.

És per açò que Més per Menorca celebra una assemblea ordinària en què es presenten els Estatuts per a la seva aprovació. Una proposta elaborada per òrgans i càrrecs elegits en aquella cita congressual de maig.

A la proposta d’Estatuts s’hi han presentat un total de 31 esmenes, que seran debatudes i exposades a la votació de l’assemblea per si s’incorporen o no al text estatutari definitiu. Adjunt al marc normatiu que regirà el funcionament del nou partit s’hi annexa el Codi Ètic, un document de compromís i transparència del propi partit però també dels seus càrrecs institucionals i orgànics que representen Més per Menorca. Una revisió d’un document que ja existia però que ara precisa adaptar-se al nou status polític de la formació.

L’assemblea se celebrarà aquest proper dissabte dia 21 a les 9:30 hores al Centre de Convencions des Mercadal. Es donarà la benvinguda als assistents, es constituirà la Mesa de l’Assemblea i s’aprovarà l’acta anterior. El debat d’esmenes i aprovació definitiva dels Estatuts i Codi Ètic centraran la reunió, si bé hi haurà un punt per a informacions diverses. La trobada es clourà amb un torn obert de paraules.

 

Notícies relacionades

Èxit de participació a la festa de Més per Menorca amb motiu de la Diada

Multitud de simpatitzants i adherits menorquinistes se sumen a la reivindicació del partit que va representar-se a través de la lectura del manifest 'Volem decidir per transformar'

Més per Menorca proposa 12 mesures per abaixar ‘realment’ els preus

L'objectiu dels menorquinistes és abaratir el preu de l'habitatge, la llum, el transport i la insularitat