Més per Menorca reclama la intercessió de la comunitat internacional en el procés català

Els menorquinistes critiquen l’amenaça de Rajoy amb el 155 davant el darrer intent de diàleg de Puigdemont.

11/10/2017

Els menorquinistes fan una crida al diàleg i la negociació, i es dirigeixen especialment a la comunitat internacional perquè ajudi a que es pugui complir el mandat dels ciutadans que varen expressar la seva voluntat, malgrat les dificultats, en el Referèndum d’Autodeterminació.

Més per Menorca també critica l'immobilisme del Govern Rajoy, que amenaça d'aplicar l'article 155 com a única resposta al darrer intent de diàleg del president del Govern de Catalunya, Carles Puigdemont.

Més per Menorcapartit sobiranista, sempre s’ha mostrat partidari del drets dels pobles a decidir el seu futur. La formació menorquinista recorda que Menorca comparteix amb Catalunya, a banda de la llengua i la història, la incomprensió de l’Estat espanyol que, amb la limitació de la Constitució del 78, impedeix als nostres pobles progressar en la mesura que es mereixen. 

 

Notícies relacionades

Èxit de participació a la festa de Més per Menorca amb motiu de la Diada

Multitud de simpatitzants i adherits menorquinistes se sumen a la reivindicació del partit que va representar-se a través de la lectura del manifest 'Volem decidir per transformar'

Més per Menorca proposa 12 mesures per abaixar ‘realment’ els preus

L'objectiu dels menorquinistes és abaratir el preu de l'habitatge, la llum, el transport i la insularitat