Més per Menorca demanarà al Parlament que insti el Govern d’Espanya a “alliberar Piolín”

Els menorquinistes presenten aquest dimarts esmenes a una Proposició no de llei del Grup Mixt, a través de les quals també volen que es rebutgi l’actuació “desproporcionada i violenta" dels cossos i forces de seguretat de l’Estat.

02/10/2017

Els diputats de Més per Menorca demanaran aquest dimarts, a través de les esmenes a una Proposició no de llei (PNL) del Grup Mixt relativa a la situació a Catalunya, que el Parlament de les Illes Balears insti el Govern d'Espanya “a alliberar a Piolín del vaixell-dormitori de les forces armades que durant el procés referendari han actuat per a reprimir el dret democràtic dels catalans i catalanes de votar i opinar sobre el futur de Catalunya”.

Les esmenes de Més per Menorca a la PNL que presenta Ciudadanos a través del Grup Mixt també demanen al Parlament que expressi el seu “total rebuig” a l'actuació “desproporcionada i violenta” del Govern d'Espanya i dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, “per a impedir el desenvolupament pacífic i democràtic de la consulta per a l'autodeterminació de Catalunya”.

A més, els menorquinistes volen que el Parlament manifesti la seva admiració i el seu reconeixement al Govern de la Generalitat i al poble de Catalunya “per haver estat capaç de dur a terme, de forma democràtica i pacífica, amb tota l'oposició i repressió per part del Govern d'Espanya, una consulta referendària sobre la futura organització política del país”.

De la mateixa manera, es pretén que el Parlament de les Illes Balears insti el Govern d'Espanya “a reconèixer la voluntat expressada en el referèndum d'autodeterminació de Catalunya i a negociar amb el Govern de la Generalitat una transició pacífica en la constitució del nou estat”. 

 

Notícies relacionades

Més per Menorca rebutja el decret llei de mesures fiscals del Govern

Josep Castells: “Si el que volen és alliberar els seus amics amb grans herències perquè no paguin res, l’acord no serà possible”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit