Més per Menorca serà present aquest diumenge a la jornada referendària de Catalunya

Nel Martí, Joan Albert Pons, Miquel Àngel Maria i Carme Rocamora són els representants de la formació que viuran in situ una jornada política històrica.

26/09/2017

L’1 d’octubre a Catalunya comptarà també amb la presència de membres de Més per Menorca per viure un situ la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Hi seran presents com a delegació menorquinista Manel Martí, Coordinador general de la formació; Joan Albert Pons, Secretari d’Organització i Miquel Àngel Maria i Carme Rocamora, ambdós membres de l’Executiva insular.

Tanmateix a la cita electoral catalana hi assistiran també desenes d’adherits de la formació que desitgen viure l’experiència d’uns esdeveniments que tenen els caràcter d’una convocatòria democràtica històrica.

Tots plegats, i en concret la delegació oficial, es volen adherir al sentiment i voluntat de lliure determinació dels catalans i catalanes i manifestar-los així el suport al dret a decidir sobre el seu futur que té Catalunya com a nació històrica i Poble democràtic i pacífic. La presència del menorquinistes pretén també constatar i observar, com a formació política sobiranista, el desenvolupament de la jornada referendària.

Per altra banda, indicar que les seus de Més per Menorca. a Ciutadella i Maó, restaran obertes als adherits i simpatitzants el capvespre del  diumenge 1 d'octubre, a partir de les 19:30 hores, per seguir l'evolució del vot i el resultat final del referèndum català.

 

 

Notícies relacionades

Èxit de participació a la festa de Més per Menorca amb motiu de la Diada

Multitud de simpatitzants i adherits menorquinistes se sumen a la reivindicació del partit que va representar-se a través de la lectura del manifest 'Volem decidir per transformar'

Més per Menorca proposa 12 mesures per abaixar ‘realment’ els preus

L'objectiu dels menorquinistes és abaratir el preu de l'habitatge, la llum, el transport i la insularitat