Més per Menorca serà present aquest diumenge a la jornada referendària de Catalunya

Nel Martí, Joan Albert Pons, Miquel Àngel Maria i Carme Rocamora són els representants de la formació que viuran in situ una jornada política històrica.

26/09/2017

L’1 d’octubre a Catalunya comptarà també amb la presència de membres de Més per Menorca per viure un situ la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. Hi seran presents com a delegació menorquinista Manel Martí, Coordinador general de la formació; Joan Albert Pons, Secretari d’Organització i Miquel Àngel Maria i Carme Rocamora, ambdós membres de l’Executiva insular.

Tanmateix a la cita electoral catalana hi assistiran també desenes d’adherits de la formació que desitgen viure l’experiència d’uns esdeveniments que tenen els caràcter d’una convocatòria democràtica històrica.

Tots plegats, i en concret la delegació oficial, es volen adherir al sentiment i voluntat de lliure determinació dels catalans i catalanes i manifestar-los així el suport al dret a decidir sobre el seu futur que té Catalunya com a nació històrica i Poble democràtic i pacífic. La presència del menorquinistes pretén també constatar i observar, com a formació política sobiranista, el desenvolupament de la jornada referendària.

Per altra banda, indicar que les seus de Més per Menorca. a Ciutadella i Maó, restaran obertes als adherits i simpatitzants el capvespre del  diumenge 1 d'octubre, a partir de les 19:30 hores, per seguir l'evolució del vot i el resultat final del referèndum català.

 

 

Notícies relacionades