VÍDEO. Castells denuncia la instrumentalització de la Justícia i la intenvenció policial a Catalunya

El diputat de Més per Menorca explica al Parlament balear la vulneració de drets fonamentals com el de llibertat d'expressió, d'infomració i de reunió per part de les instàncies governamentals i judicals espanyoles contra el procés referendari català.

20/09/2017

El Parlament de les Illes Balears va debatre ahir una Proposició No de Llei relativa a les garanties i independència que ha d'exercir el Poder Judicial a l'Estat espanyol, més encara vist el procés català i el referèndum d'autodeterminació.

En aquest sentit, Més per Menorca va presentar una esmena per afegir un nou punt, la qual es va debatre i aprovar amb la mateixa PNL. L'esmena era la següent:

"El Parlament de les Illes Balears expressa el seu rebuig a què, amb l'excusa d'evitar la celebració del Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya, es dificulti o persegeuixi l'exercici de drets fonamentals, com la llibertat d'expressió, la llibertat d'informació i el dret de reunió pacífica, i, en conseqüència, insta el Govern de l'Estat a deixar d'instrumentalitzar la Fiscalia per afrontar un conflicte de naturalesa política".

Notícies relacionades

L’aprovació de la Llei Menorca Reserva de Biosfera és un èxit i una fita històrica

Cal recordar que no hi hauria hagut llei si no fos perquè Més per Menorca es va plantar el mes d’abril

La Llei Reserva de Biosfera que aprovarà el Parlament serà la mateixa que va sortir del Consell

Més per Menorca ha aconseguit que es mantingui la possibilitat de limitar l’entrada de cotxes aquest mateix estiu