VÍDEO. Castells denuncia la instrumentalització de la Justícia i la intenvenció policial a Catalunya

El diputat de Més per Menorca explica al Parlament balear la vulneració de drets fonamentals com el de llibertat d'expressió, d'infomració i de reunió per part de les instàncies governamentals i judicals espanyoles contra el procés referendari català.

20/09/2017

El Parlament de les Illes Balears va debatre ahir una Proposició No de Llei relativa a les garanties i independència que ha d'exercir el Poder Judicial a l'Estat espanyol, més encara vist el procés català i el referèndum d'autodeterminació.

En aquest sentit, Més per Menorca va presentar una esmena per afegir un nou punt, la qual es va debatre i aprovar amb la mateixa PNL. L'esmena era la següent:

"El Parlament de les Illes Balears expressa el seu rebuig a què, amb l'excusa d'evitar la celebració del Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya, es dificulti o persegeuixi l'exercici de drets fonamentals, com la llibertat d'expressió, la llibertat d'informació i el dret de reunió pacífica, i, en conseqüència, insta el Govern de l'Estat a deixar d'instrumentalitzar la Fiscalia per afrontar un conflicte de naturalesa política".

Notícies relacionades

Més per Menorca demana la destitució del president del Parlament

L’oposició en bloc ha denunciat el blindatge del PP a la continuïtat de Gabriel Le Senne com a president del Parlament de les Illes Balears, després del seu comportament violent i antidemocràtic

Demanam la implicació del Govern per evitar "ocurrències" com la de posar hamaques a Binigaus

El partit menorquinista proposa al Parlament que el Govern col·labori amb els ajuntaments per fer front als serveis de socorrisme, salvament i abalisament

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit