VÍDEO. Castells denuncia la instrumentalització de la Justícia i la intenvenció policial a Catalunya

El diputat de Més per Menorca explica al Parlament balear la vulneració de drets fonamentals com el de llibertat d'expressió, d'infomració i de reunió per part de les instàncies governamentals i judicals espanyoles contra el procés referendari català.

20/09/2017

El Parlament de les Illes Balears va debatre ahir una Proposició No de Llei relativa a les garanties i independència que ha d'exercir el Poder Judicial a l'Estat espanyol, més encara vist el procés català i el referèndum d'autodeterminació.

En aquest sentit, Més per Menorca va presentar una esmena per afegir un nou punt, la qual es va debatre i aprovar amb la mateixa PNL. L'esmena era la següent:

"El Parlament de les Illes Balears expressa el seu rebuig a què, amb l'excusa d'evitar la celebració del Referèndum d'Autodeterminació de Catalunya, es dificulti o persegeuixi l'exercici de drets fonamentals, com la llibertat d'expressió, la llibertat d'informació i el dret de reunió pacífica, i, en conseqüència, insta el Govern de l'Estat a deixar d'instrumentalitzar la Fiscalia per afrontar un conflicte de naturalesa política".

Notícies relacionades

El Parlament dona llum verda al pla de xoc en habitatge de Més per Menorca

La proposta impulsada pels menorquinistes insta al Govern a exercir el dret de tanteig i retracte en les dues promocions de pisos en subhasta de Maó i Alaior

Més per Menorca proposa un pla de xoc contra l’habitatge buit

Josep Castells: “Volem estar per damunt del show parlamentari. Venim a guanyar-nos el sou que ens paguen els ciutadans, vetlant pels seus interessos”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit