Més per Menorca present a la manifestació de Barcelona en contra del terrorisme i a favor de la pau

Maite Salord, en qualitat de Presidenta en funcions i Vicepresidenta del Consell, juntament amb Joan Albert Pons i Carme Rocamora, els tres, membres de la Comissió Executiva, han acudit a Barcelona (clica sobre la fletxa per veure més fotos)

26/08/2017

Més per Menorca no ha volgut faltar a la manifestació d’avui capvespre a Barcelona sota el lema ‘No tinc por’, per expressar, juntament amb centenars de milers de persones, el rebuig a la barbàrie terrorista i per clamar per la pau, la tolerància, la convivència, el respecte i la llibertat.

La representació menorquinista ha estat amb la presència de la Vicepresidenta del Consell i presidenta en funcions, Maite Salord, i la de dos membre de la Comissió Executiva de Més per Menorca, el secretari d’Organització, Joan Albert Pons i la vocal Carme Rocamora. Salord també s’ha trobat amb tota la delegació representativa del parlament balear, també present a Barcelona avui capvespre.

Abans de la manifestació de la tarda Maite Salord ha visitat el mosaic de les Rambles, d’homenatge a les víctimes dels l’atemptats perpetrats els passats dies 17 i 18 a la capital catalanal i a Cambrils. Un lloc on milers i milers de persones passen cada dia per expressar el dolor i la indignació pels assassinats, però també per manifestar la voluntat de fortalesa sota el lema 'No tenim por'. Flors, llegendes, espelmes enceses i altres símbols eixamplen cada dia l’espai on la ciutadania mostra la seva solidaritat a les víctimes i familiars i el rebuig a la barbàrie extremista.

Salord, juntament amb el batle de Palma, Antoni Noguera, s’ha fotografiat al costat de Major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, com a mostra de suport a la immensa tasca realitzada pel cos de la Policia Autonòmica catalana. La Presidenta en funcions del Consell també ha destacat la important feina duita a terme pels diferents sectors de la societat, entitats, serveis sanitaris i d’emergència.

Durant el recorregut de la manifestació s'ha pogut llegir tot tipus d'expressions i llegendes, entre les quals destacaven les que feien al·lusió a la hipocresia que significa reclamar la pau i la convivència i alhora traficar i vendre armes. Tal com s'havia previst la manifestació  ha estat encapçalada pels cossos de seguretat, serveis sanitaris i d'emergèncie, voluntaris i altres col·lectius socials. Més enere, una segona capçalalera amb les autoritats estatals, autonómiques i municipals. L'expressió 'No tinc por' el clam més unitari.

La manifestació ha conclòs a la Plaça Catalunya amb un breu parlament de l'actriu catalana Rosa Maria Sardà i la portaveu de la entitat Ibn Batuta, Míriam Hatibi, que han llegit breus fragmentes dels poetes Federico Garcia Lorca i Josep Maria de Segarra, els dos amb referència a les Rambles. La manifestació ha finalitzat amb la interpertació del Cant dels cocells, del mestre Pau Casals.

 

 

Notícies relacionades

Més per Menorca denuncia que el PP desprotegeix el territori i beneficia els infractors

Els menorquinistes adverteixen que la supressió de la Comissió de Medi Ambient agreujarà els problemes ambientals que pateixen les illes com l’abastiment de recursos com l’aigua per la falta de planificació i control

Emma Navarro, candidata de Més per Menorca a les eleccions europees

Navarro: “Hem de fer sentir la veu de Menorca a Europa, ja que la insularitat és present a tots els reptes i problemes que tenim, com l’habitatge, la mobilitat o l’excessiva dependència del turisme”

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit