Més per Menorca present a la manifestació de Barcelona en contra del terrorisme i a favor de la pau

Maite Salord, en qualitat de Presidenta en funcions i Vicepresidenta del Consell, juntament amb Joan Albert Pons i Carme Rocamora, els tres, membres de la Comissió Executiva, han acudit a Barcelona (clica sobre la fletxa per veure més fotos)

26/08/2017

Més per Menorca no ha volgut faltar a la manifestació d’avui capvespre a Barcelona sota el lema ‘No tinc por’, per expressar, juntament amb centenars de milers de persones, el rebuig a la barbàrie terrorista i per clamar per la pau, la tolerància, la convivència, el respecte i la llibertat.

La representació menorquinista ha estat amb la presència de la Vicepresidenta del Consell i presidenta en funcions, Maite Salord, i la de dos membre de la Comissió Executiva de Més per Menorca, el secretari d’Organització, Joan Albert Pons i la vocal Carme Rocamora. Salord també s’ha trobat amb tota la delegació representativa del parlament balear, també present a Barcelona avui capvespre.

Abans de la manifestació de la tarda Maite Salord ha visitat el mosaic de les Rambles, d’homenatge a les víctimes dels l’atemptats perpetrats els passats dies 17 i 18 a la capital catalanal i a Cambrils. Un lloc on milers i milers de persones passen cada dia per expressar el dolor i la indignació pels assassinats, però també per manifestar la voluntat de fortalesa sota el lema 'No tenim por'. Flors, llegendes, espelmes enceses i altres símbols eixamplen cada dia l’espai on la ciutadania mostra la seva solidaritat a les víctimes i familiars i el rebuig a la barbàrie extremista.

Salord, juntament amb el batle de Palma, Antoni Noguera, s’ha fotografiat al costat de Major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, com a mostra de suport a la immensa tasca realitzada pel cos de la Policia Autonòmica catalana. La Presidenta en funcions del Consell també ha destacat la important feina duita a terme pels diferents sectors de la societat, entitats, serveis sanitaris i d’emergència.

Durant el recorregut de la manifestació s'ha pogut llegir tot tipus d'expressions i llegendes, entre les quals destacaven les que feien al·lusió a la hipocresia que significa reclamar la pau i la convivència i alhora traficar i vendre armes. Tal com s'havia previst la manifestació  ha estat encapçalada pels cossos de seguretat, serveis sanitaris i d'emergèncie, voluntaris i altres col·lectius socials. Més enere, una segona capçalalera amb les autoritats estatals, autonómiques i municipals. L'expressió 'No tinc por' el clam més unitari.

La manifestació ha conclòs a la Plaça Catalunya amb un breu parlament de l'actriu catalana Rosa Maria Sardà i la portaveu de la entitat Ibn Batuta, Míriam Hatibi, que han llegit breus fragmentes dels poetes Federico Garcia Lorca i Josep Maria de Segarra, els dos amb referència a les Rambles. La manifestació ha finalitzat amb la interpertació del Cant dels cocells, del mestre Pau Casals.

 

 

Notícies relacionades

Signada la Declaració de Menorca pel Dret a l’Habitatge a les Regions Insulars Europees

La jornada europea celebrada a Alaior sobre insularitat i habitatge ha conclòs amb la firma d’aquest document on els partits signants es comprometen a crear el ‘Pacte d’Illes’ per treballar de forma conjunta a favor d’un habitatge digne

Illes i l'aplicació de restriccions als no residents com a forma de garantir l'accés a un habitatge

Més per Menorca i l'ALE organitzen una jornada sobre els problemes de l'habitatge a les illes europees

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit