Maite Salord torna a explicar els beneficis de l'Impost Turístic

La portaveu de l’oposició al Consell de Menorca, Salomé Cabrera, afirma ara que la revisió de l’impost turístic als visitants serà perjudicial per a l’economia. És el mateix que deia el PP quan es va instaurar aquest tribut, acceptat sense cap problema

18/07/2017

Davant la possibilitat d’obrir un debat sobre la revisió de l’Impost Turístic Sostenible en què es puguin gravar nous conceptes d’estades vacacionals o augmentar la base imposable del tribut els mesos punta de la temporada (amb la qual cosa Més per Menorca hi està d'acord), el Partit Popular torna a posar el crit al cel, talment ho va fer quan l’actual Govern de Canvi va aprovar la llei d’aquest nou tribut. Un impost que no ha suposat cap problema, cap contratemps i tampoc cap rebuig per part dels turistes, com així auguraven alguns sectors turístics i el mateix PP. És més, el número de visitants a les nostres illes ha augmentat, per la qual cosa la implantació de l’ecotaxa, s’ha vist com una mesura normal com ho és a moltíssimes altres ciutats i destinacions turístiques.

Així és com ho va explicar al darrer plenari insular, celebrat ahir, la vicepresidenta i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, en resposta a la portaveu popular Salomé Cabrera.

 

Notícies relacionades

Menorca Talaiòtica, candidata oficial d’Espanya a patrimoni mundial de la Unesco

Menorca Talaiòtica ja és oficialment candidata espanyola a Patrimoni Mundial de la Unesco per a l’any 2022. La proclamació s’ha produït aquest matí en la darrera jornada de la 87a reunió del Consell de Patrimoni Històric.

Recollida de residus porta a porta i energies renovables, prioritats del pressupost de 2021 del CREM

L’import global del pressupost del Consorci de Residus i Energia de Menorca per a l’any 2021 és de 9.144.183,48 €