Maite Salord torna a explicar els beneficis de l'Impost Turístic

La portaveu de l’oposició al Consell de Menorca, Salomé Cabrera, afirma ara que la revisió de l’impost turístic als visitants serà perjudicial per a l’economia. És el mateix que deia el PP quan es va instaurar aquest tribut, acceptat sense cap problema

18/07/2017

Davant la possibilitat d’obrir un debat sobre la revisió de l’Impost Turístic Sostenible en què es puguin gravar nous conceptes d’estades vacacionals o augmentar la base imposable del tribut els mesos punta de la temporada (amb la qual cosa Més per Menorca hi està d'acord), el Partit Popular torna a posar el crit al cel, talment ho va fer quan l’actual Govern de Canvi va aprovar la llei d’aquest nou tribut. Un impost que no ha suposat cap problema, cap contratemps i tampoc cap rebuig per part dels turistes, com així auguraven alguns sectors turístics i el mateix PP. És més, el número de visitants a les nostres illes ha augmentat, per la qual cosa la implantació de l’ecotaxa, s’ha vist com una mesura normal com ho és a moltíssimes altres ciutats i destinacions turístiques.

Així és com ho va explicar al darrer plenari insular, celebrat ahir, la vicepresidenta i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, en resposta a la portaveu popular Salomé Cabrera.

 

Notícies relacionades

Més per Menorca avisa que el pressupost del Consell desmantella el departament d’Habitatge

Els menorquinistes demanen que Vilafranca no retalli un 60% del pressupost en Habitatge

El pressupost del Consell no dóna resposta a les necessitats dels menorquins i menorquines

Elimina la gratuïtat del transport públic i fomenta la massificació turística

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit