L’Assemblea acorda un Pla de Feina de cara 2018 per enfortir l’estructura del nou partit polític

El programa d’actuacions s’ha tancat primer a la Comissió Executiva i preveu, entre d’altres, enllestir els estatuts i fixar un pla d’aliances

10/06/2017
Reunió d'avui as Mercadal Reunió d'avui as Mercadal

L’Assemblea de Més per Menorca, celebrada avui matí as Mercadal, ha aprovat un Pla de Feina de cara a fixar nous objectius de cara als primers mesos de 2018. El Document de debat ha estat exposat pel secretari d’Organització Joan Albert Pons.  Una hora bans, la Comissió Executiva havia tractat diversos temes, alguns dels quals han estat exposats després a l’Assembla, com el mateix Pla de Feina.

A més de revisar algunes qüestions d’ordre intern, el principals temes a tenir a engegar són la redacció dels estatuts de la nova formació, una encomanda que ve del darrer Congrés celebrat. En primer lloc serà un esborrany que tractarà primer la Comissió Executiva, per a després, la proposta d’estatuts, ser sotmesa a les esmenes i aprovació de l’Assemblea.

També s’ha acordat una Agenda d’Actes Socials per reforçar determinades polítiques i preparar un Pla d’aliances per fixar nous lligams sectorials i/o territorials per establir noves relacions sociopolítiques. En el transcurs de l’Assemblea, també s’han proposat treballar elements electorals com a preparatius de la propera cita amb les urnes.

La trobada, tot i no haver comptat amb una notable assistència, ha estat fructífera i productiva i amb l’aportació i intervenció de gairebé totes les veus presents.

 

Notícies relacionades

Demanam explicacions a Educació sobre les errades en la matrícula telemàtica als cicles formatiu

Aquest problema afecta tant als qui han tingut problemes, com a les persones que ara tenen plaça reservada