Més per Menorca insisteix perquè el Govern doni celeritat a les places per a malalts de Son Espases

La presidenta del Govern va assegurar que les obres s’iniciarien el passat mes de maig i que les habitacions residencials s’obririen el mes d’octubre

02/06/2017

Més per Menorca torna a insistir en l’estat i el procés de les obres per completar les 20 places residencials a l’Hospital de Son Espases per a malalts i familiars desplaçats des d’Eivissa, Formentera i Menorca, per mor de tractaments i intervencions mèdiques.

L’interès de Més per Menorca sobre aquesta qüestió és cabdal. La previsió en la posada en marxa d’aquest espai residencial per a pacients de les illes menors estava previst per a aquest mes de juny. Tanmateix les obres van dur retards per mor de l’endarreriment en l’atorgament de les llicències d’obres. Una preocupació que ja va manifestar la formació menorquinista al seu moment.

El mes d’abril, el portaveu menorquinista, Nel Martí, preguntava a la presidenta del Govern, Francina Armengol, sobre la situació d’aquestes obres a Son Espases. Aquesta responia el passat mes d’abril, en sessió parlamentària, que les obres començarien el mes de maig i les habitacions s’obrien per a l’allotjament de pacients el proper mes d’octubre.

Aquest és un dels compromisos electorals de Més per Menorca, tant pel que fa a la ciutadania menorquina com a la resta d’illes menors, ja que convé recordar que Son Espases és l’hospital de tots els balears, també de Menorca, Eivissa i Formentera.

 

 

Notícies relacionades

Més per Menorca presenta una esmena per mantenir l'activitat de l'Oficina Anticorrupció

Els menorquinistes proposen treure 750.000 euros de l'Oficina Lingüística de Vox i 750.000 euros del manteniment de Marivent per fer-ho possible

Llei Reserva de Biosfera, aigua i diversificació econòmica: esmenes als pressuposts autonòmics

Presentam 50 esmenes parcials per assegurar importants inversions llargament esperades a l'illa

European Free Alliance

Cartellera

  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra
  • Mostra

Audiovisuals

Facebook

Twitter

El més llegit