Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

27/05/2019
Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella. Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es mostra satisfet dels resultats obtinguts a les Eleccions Local i Autonòmiques celebrades durant la jornada d’avui. Al Consell, la candidatura de Maite Salord manté els tres consellers i  consolida el projecte menorquinista la qual cosa permet incidir en un nou govern, ja que les esquerres tornen sumar per formar govern progressista. L’illa, per tant, podrà mantenir un model de canvi iniciat l’any 2015.

Al Parlament, Més per Menorca perd un diputat, que passa de 3 a 2, tot i que seguirà aportant a les polítiques progressistes del nou govern, que seguirà sent d’esquerres.

En general, la valoració de Més per Menorca és positiva pel fet de mantenir el seu projecte menorquinista, per consolidar-se a Menorca i alhora per haver contribuït a frenar que les polítiques del passat, representades per una dreta radicalitzada, tengui quotes de poder.

A partir de dilluns, l’executiva de Més per Menorca analitzarà més a fons el resultats i prepararà tot el que serà el nou període polític a Menorca i a les Illes.

 

Notícies relacionades

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.

Miquel À. Maria, Josep Castells, Maite Salord i Patrícia Font.

Més per Menorca proposa crear dos centres de recerca científica a l’illa

El candidat número 1 al Parlament, Josep Castells, ha parlat avui sobre la creació d’un centre dedicat a la prehistòria i un altre a la biologia marina. S’impulsaran conjuntament amb la UIB o altres universitats.