Més per Menorca proposa crear dos centres de recerca científica a l’illa

El candidat número 1 al Parlament, Josep Castells, ha parlat avui sobre la creació d’un centre dedicat a la prehistòria i un altre a la biologia marina. S’impulsaran conjuntament amb la UIB o altres universitats.

24/05/2019
Miquel À. Maria, Josep Castells, Maite Salord i Patrícia Font. Miquel À. Maria, Josep Castells, Maite Salord i Patrícia Font.

El cap de llista de Més per Menorca al Parlament, Josep Castells, ha parlat avui al Centre BIT d’Alaior de Diversificació Econòmica, un dels eixos fonamentals del programa electoral menorquinista. I ho ha fet amb una doble proposta. “En la propera legislatura proposarem la creació de dos centres de recerca científica: un dedicat a la prehistòria i l’altre a la biologia marina”, ha dit Castells.

El candidat parlamentari ha estat acompanyat per la seva nº 2 Patrícia Font, i els números 1 i 2 al Consell Maite Salord i Miquel Àngel Maria.

Aquestes iniciatives, ha matisat Castells, “es crearan conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears o altres universitats i tindran la capacitat de captar finançament estatal i europeu per dur a terme els seus projectes”.

La doble proposta té per a Més per Menorca una segona finalitat, que és la creació de nous lloc de treball.  “Seran, per tant, una font d’ocupació d’altíssima qualitat, la qual cosa donarà oportunitat de retorn a molts joves menorquins que han estudiat fora de l’illa”.

Castells també ha volgut incidir en dos aspectes més en matèria econòmica i ocupacional també reflectits al programa de Més per Menorca. Per una banda, la de treballar polítiques que possibilitin la sinergia entre el sector agrícola-ramader i l’industrial-alimentari. Altrament Més per Menorca promourà també els serveis tecnològics per al sector del calçat.

 

Etiquetes

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.