Més per Menorca ampliarà la Comissió de camins públics incloent-hi el Camí de Cavalls

Maite Salord, candidata al Consell, ha confirmat que inclourà el Camí de Cavalls dins la Comissió que treballa per als camins públics, amb la intenció de coordinar-ho tot entre Consell, ajuntaments i les entitats que es dediquen a aquesta qüestió.

21/05/2019

Just a l’entrada del Camí de Cavalls, a la cala de Sant Esteve, al terme municipal d’es Castell, Maite Salord ha explicat que Més per Menorca inclourà tot el tema del Camí de Cavalls dins la Comissió de Camins Públics de Menorca, amb la finalitat d’unificar tota la temàtica de camins que gestiona el Consell Insular.

Salord ha estat acompanyada pel candidat de Més per Menorca al Parlament, Josep Castells, i de Manolo Lora, actual regidor d’Ara Maó, candidat número 6 al Consell i un dels impulsors i fundador de l’Associació en defensa del Camí de Cavalls.

La presidenciable al Consell ha explicat que “volem ampliar la Comissió de Camins, que tan bons resultats ha donat amb la feina feta amb el catàleg, per incloure també el que és el Camí de Cavalls. Així es tractaria de fer una feina conjunta de coordinació entre Consell i ajuntaments, tant amb polítics tècnics de les dues administracions, més  les entitats relacionades i dedicades amb els camins de l’illa”. Salord ha conclòs que la idea té una única finalitat “que és la de millorar la gestió del Camí de Cavalls”.

El Camí de Cavalls, té actualment una important demanda i a més representa un atractiu diferenciador per als visitants amants de natura i oci, però, alhora, és un bé patrimonial que necessita constantment una acurada atenció per a la seva preservació.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.