Maite Salord proposa crear una ‘Coordinadora de Festes amb Valors’

La Candidata al Consell per Més per Menorca, proposa aquest nou ens per al desenvolupament d’una feina de conscienciació, de prevenció i informació sobre els valors de les festes, com són el respecte, el civisme i evitar l’abús de l’alcohol als menors.

19/05/2019
Salord, Font i Castells Salord, Font i Castells

Les festes tradicionals de Menorca formen part de la identitat dels pobles i del conjunt de l’illa. Són celebracions antiquíssimes que els menorquins han preservat des de sempre, la qual cosa forma part de la idiosincràsia dels seus residents.

Per açò la candidata de Més per Menorca al Consell, Maite Salord, proposa la constitució d’una Coordinadora de Festes amb Valors. Una entitat, ha dit Salord, “que pretén treballar per a la prevenció i la informació, a més de potenciar els valors de les festes dels pobles com són el respecte, el civisme i evitar l’abús d’alcohol per part dels menors”.

També ha afegit que “ha de ser una entitat amb una feina transversal que integri els Departaments insulars de Benestar Social, Joventut i Cooperació Local, a més del Govern Balear i els 8 ajuntaments de l’illa. Altrament ha de comptar amb les aportacions d’entitats juvenils, de pares i mares i entitats de lluita contra la drogodependència. Ha de tenir un caràcter permanent amb una feina a llarg termini”, ha explicat la candidata de Més per Menorca.

Més per Menorca advoca així perquè cadascuna d’aquestes celebracions mantengui l’esperit festiu, fratern i d’aquí que sigui necessària la difusió explicativa i de conscienciació per a uns comportaments i actituds respectuosos amb els costums i tradicions que inclouen les esmentades festivitats.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.