Gran resposta de públic a l’acte central de campanya de Més per Menorca

En un ambient festiu, la candidata al Consell Maite Salord, i el del Parlament, Josep Castells, han explicat als presents la voluntat política del partit. També han intervingut la candidata del PSM a Ciutadella, Joana Gomila i la n. 2 de Maó Laia Obrador.

18/05/2019

Més per Menorca ha celebrat l’acte central de la campanya electoral envoltat d’un ambient festiu que ha desprès molta il·lusió de cara als comicis locals, insulars i autonòmics del proper dia 26-M. L’acte s’ha duit a terme aquest vespre a l’Hotel Port Ciutadella amb una magnífica resposta de gent, la qual cosa ha encoratjat els candidats i també ha alimentat l’esperança de cara a uns bons resultats electorals.

Nel Martí, Coordinador General, ha obert l’acte amb una breu presentació amb agraïments a tots els candidats i equip de campanya per la feina feta, però també a la Força Jove, el col·lectiu de Més per Menorca que també ha fet una feina impagable.

Seguidament han parlat Joana Gomila, alcaldable pel PSM a Ciutadella, seguit de Laia Obrador, la número 2 d’Ara Maó al consistori de Llevant. Gomila ha exposat la importància de seguir governant la ciutat per seguir amb el canvi de polítiques i de formes de governar que iniciaren el 2015. “Estam en el projecte de Més per Menorca perquè són gent de confiança, treballadora,, coherent i seriosa. Han fet moltes coses des del Consell i el Parlament que ara són una realitat per a la nostra illa i també per Ciutadella”.

Obrador, per la seva part, també ha apostat per seguir treballant a Maó perquè seguir fent una ciutat pròspera. “Hem millorat l’aigua, hem treballat per les persones, per als infants a les escoles, per a la gent gran; per als adults; recuperant edificis per a serveis i col·lectius i hem treballat al costat del Consell on sempre hem trobat facilitats”.

Acte seguit ha pres la paraula el cap de llista de Més per Menorca al Parlament de les Illes Balears, Josep Castells, per enviar un missatge d’optimisme als presents, però també prou clar: “nosaltres no anam en contra de ningú: però defensam els interessos col·lectius dels menorquins, i açò, òbviament, trepitja calls, topa amb els interessos particulars de determinades persones, de determinades famílies, de determinats sectors econòmics o de determinats mitjans”.

Per últim, ha intervingut la candidata a la presidència del Consell de Menorca, Maite Salord, qui ha exposat la necessitat d’una aposta que és l’esperança que representa Més per Menorca. “Som un projecte de futur que respon a la voluntat dels menorquins perquè som l’únic projecte que es decideix aquí. Nosaltres no rebem ordres de Mallorca o Madrid: només la gent de Menorca”, ha recordat Salord.

També ha dit que “davant els que volen tornar al passat, en desdoblament de carreteres, d’urbanitzat el camp o acabar amb la posidònia, nosaltres tenim un projecte de futur que fa 4 anys vam començar a fer realitat. Hem posat en marxa un Consell que estava paralitzat i hem aconseguit les competències de Promoció Turística, recuperat les polítiques culturals i educatives, a més d’impulsar la recuperació d’edificis com Verge del Toro, els quarters de Santiago de Maó o l’antiga Estació Marítima de Ciutadella per impulsar residències, serveis i centres de formació professional, que no haurien estat possibles sense la complicitat de les candidatures municipals”.

Una volta finalitzat el seu discurs, ha presentat un vídeo emocional als assistents. Posteriorment, ha cridat a tots els candidats perquè s’apropassin vora ella, a la tarima, per agrair, tots junts, el suport de tots els votants, simpatitzant i adherits.

La vetlada s’ha iniciat amb música i vídeos dels candidats i de Més per Menorca i també ha finalitzat amb més música, la sintonia electoral del partit i un aperitiu per als assistents.

El partit també ha disposat d’un foto-call i també d’urnes amb un vot-llegenda temàtic perquè els interessants es poguessin fer fotos per promocionar per xarxes les candidatures de Més per Menorca.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.