Maite Salord reclama gestionar l’Impost de Turisme Sostenible des de Menorca

Acompanyada per Josep Castells, ha exposat la necessitat de poder gestionar des de Menorca les inversions d'aquest impost. Un fet, ha dit, que segur que valoraran els menorquins.

17/05/2019
Hotel Hevresac de Maó. Hotel Hevresac de Maó.

Maite Salord, candidata de Més per Menorca a la presidència del Consell, ha vistat avui l’Hotel Hevresac de Maó, un allotjament al centre antic de la ciutat. L’ha acompanyada Josep Castells, cap de llista al Parlament pel mateix partit. A més de conèixer dels responsables el funcionament d’aquest negoci, Salord ha exposat que Més per Menorca demanarà que la gestió i inversions de l’Impost de Turisme Sostenible sigui feta des de Menorca.

Segons Salort, “entenem que els ciutadans ho valoraran encara més, perquè el resultat serà molt més immediat quant a les inversions que es fan. Aquest impost no té cap altre objectiu que compensar la petjada ecològica que deixen els visitants a Menorca”.

Turisme de qualitat

Castells, per la seva part, ha indicat que el model que persegueix Més per Menorca és l’aposta per un turisme de qualitat. “Estam treballant per a la desestacionalització, és a dir, per reduir la pressió en temporada alta, i perquè venguin més turistes en temporada baixa”.

D’aquí, que la qualitat turística que proposa el partit menorquinista passi per “un turisme gastronòmic, cultural, esportiu, de natura...” ha indicat Castells, qui ha afegit que “aquesta política ja ha donat els seus fruits. Aquest hivern passat han vingut més turistes que els darrers anys. I, a més, també, aquest hivern, s’ha incrementat la despesa que fa cada turista que visita Menorca. Per tant estam anant cap allà on volem anar, que és menys quantitat i més qualitat”.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.