Maite Salord: “Garantirem un educador social als centres de Secundària”

La candidata a la presidència del Consell per Més per Menorca assegura que ampliarà la connexió entre els Departaments de Serveis Socials, Salut i Educació per poder donar una millor resposta als adolescents.

16/05/2019
Salord i Castells, al IES Biel Martí de Ferreries Salord i Castells, al IES Biel Martí de Ferreries

Maite Salord, candidata a la presidència del Consell de Menorca, acompanyada del cap de llista al Parlament, Josep Castells, ha parlat avui d’Educació. Afirma que el partit que representa vol millorar la coordinació dels Departaments de Serveis Socials, Salut i Educació per poder fer front, amb més garanties i resultats, les tasques d’atenció als adolescents i joves dels instituts.

Per a Més per Menorca l’Educació és fonamental per a poder projectar una Menorca més preparada i de futur. Però també és fonamental treballar per al benestar de les persones, que és la prioritat per una illa pròspera i formada.

En aquest sentit, l’aposta de Més per Menorca es canalitza a través de tres departaments. És així com ho ha explicat Maite Salord: “A Menorca volem ampliar la connexió entre Serveis Socials, Salut i Educació. Pensam que són tres àrees que han de treballar de manera molt coordinada”. La finalitat és, per tant, “garantir la presència d’un Educador Social als centres de Secundària amb la voluntat de donar resposta a les necessitats dels adolescents”.

L’aposta, per tant, és trobar mesures des de l’administració que facin avançar la societat, i una de les prioritats de la formació menorquinista són el benestar de les persones, lligat a la salut i a la formació.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.