Castells: “Volem integrar al màxim la producció agrària i la indústria alimentària”

Més per Menorca aposta per un sector agrari que pugui aconseguir la màxima rendibilitat amb una productivitat sostenible. La gent del camp ha de poder viure dignament treballant de pagès. (més fotos > fletxa)

15/05/2019

Més per Menorca aposta per una diversificació econòmica que permeti que les polítiques a desenvolupar incidesquin en tots els sectors productius de l’illa.

En aquest sentit, el cap de llista al Parlament, Josep Castells, acompanyat per la candidata al Consell, Maite Salord, han visitat el lloc de la Marcona, al terme municipal de Ferreries, on han conegut com és la producció de la finca, més en concret a una de les activitats principals del pagès: la sembra de blat de xeixa (recuperat com a un dels cereals antics de Menorca) i la posterior transformació, al mateix lloc, per a la venda de farina i l’elaboració de pa i pastes diverses.

Castells ha exposat que des de Més per Menorca “treballam i seguirem treballant per una màxima integració entre el que és la producció agrícola i la indústria alimentària de l’illa”.

Així, la formació menorquinista fa una aposta per una incentivació cap al sector del camp perquè es pugui diversificar molt millor la seva economia. “Pretenem donar sortida a la producció agrícola afavorint la màxima rendibilitat amb una producció sostenible. Volem que els pagesos puguin guanyar-se la vida dignament fent la seva feina de pagès”, ha dit Josep Castells.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.