Més per Menorca proposa especialistes en Educació Física als Centres d’Atenció Primària

El cap de llista al Parlament, Josep Castells, diu que des del partit que representa impulsaran la inclusió d’aquest servei d’atenció com a mesura de prevenció per a la salut.

14/05/2019
Castells i Salord al centre de Salut de Ferreries Castells i Salord al centre de Salut de Ferreries

Una inversió molt rendible per a la salut és la pròpia prevenció. Una atenció adequada als ciutadans o pacients serveix per evitar determinats problemes de salut.

En aquest sentit, el cap de llista de Més per Menorca al Parlament, Josep Castells, acompanyat per la candidata al Consell Maite Salord,  ha exposat avui a Centre d’Atenció Primària de Ferreries la importància de invertir per a la prevenció.

Castells proposa, així, la incorporació progressivament d’un especialista en Educació Física als centres de salut de tots els pobles, “perquè els ciutadans o pacients, puguin disposar, a la seva localitat, d’un serveis d’assessorament sobre els hàbits saludables i l’exercici físic i prevenir així tot tipus de problemes. Entenem que els col·lectius que també ho necessitin tenguin al seu centre de salut un especialista en Educació Física a la seva disposició”.

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.