Més per Menorca reclamarà al Govern balear la transferència de la competència d’Aigua

La candidata al Consell per la formació menorquinista, Maite Salord, ha explicat avui al Dipòsit del Cap d’en Font, al terme de Sant Lluís, que Menorca necessita gestionar el tema de l’aigua a nivell insular.

13/05/2019

Maite Salord, cap de llista de Més per Menorca al Consell, ha demanat en nom del seu partit, la transferència de la competència d’’Aigua al Govern de les Illes Balears. Ho ha fet conjuntament amb el número 1al Parlament, Josep Castells, i el també company de llista parlamentària, Remi Lora. dipòsit d’aigües de Cap d’en Font, al terme municipal de Sant Lluís.

Salord ha explicat la importància de l’aigua en una illa com la nostra. Es tracta d’un recurs fonamental i alhora és un bé escàs que cal saber gestionar bé.

És per aquest motiu que la candidata ha explicat que “des de Més per Menorca pretenem fer una gestió integrada a nivell insular i, alhora, hem d’aconseguir un compromís ferm de tothom per fer-ne un bon ús”.

Conseqüentment, Salord ha reclamat la transferència en la matèria. “Les polítiques i gestió sobre l’Aigua s’han de fer des de Menorca, perquè és aquí on coneixem millor les problemàtiques i, per tant, aportar les millors solucions”.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.