Més per Menorca proposa habitatge social a Santa Anna i usos socioculturals als quarters des Castell

Els menorquinistes demanen que als quarters, propietat de la CAIB, a més dels equipaments socioculturals, s’inclogui també la Residència Geriàtrica. La proposta ha estat durant la jornada de taula electoral instal·lada as Castell, en suport a SOM.

12/05/2019
Josep Castells i Patrícia Font, amb MIquel Preto, Simó Ferrando i Rita Ferrando. Josep Castells i Patrícia Font, amb MIquel Preto, Simó Ferrando i Rita Ferrando.

Josep Castells i Patricia Font, han   proposat avui, a la jornada de taula electoral instal·lada a la població des Castell -i en suport també a l’Agrupació local de SOM es Castell-, que als terrenys cedits de Santa Anna s’hi construesquin habitatges socials de promoció pública per poder donar sortida a una de les demandes més urgents de la societat.

Per altra banda, els menorquinistes  també demanen que al quarter, propietat de la Comunicat Autònoma de les Illes Balears, sigui destinat per a la ubicació d’equipaments socials i culturals, a través dels processos participatius que es preveuen, en el qual, però, també s’inclogui la construcció de la Residència Geriàtrica de la població, per la qual cosa es donaria així sortida a una de les demandes de la població des Castell.

Aquesta és la proposta que ha fet avui Més per Menorca as Castell, atenent les necessitats que ve reivindicant la població i perquè s’atenguin les peticions, tant culturals, com socials i d’habitatge, que ve reclamant la gent els darrers mesos.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.