Més per Menorca inicia la campanya davant els Cinemes des Canal Salat

Serà a un dels dos plafons ubicats al carrer Sant Antonin Maria Claret de Ciutadella, a la mateixa zona d’accés als cinemes. Hi assistiran els candidats Patrícia Font i Eduard Riudavets.

10/04/2019

Més per Menorca donarà el tret de sortida de la campanya de les Eleccions Generals del 28-A a Ciutadella, aquest dijous dia 11 a les 22:00 hores, concretament a un dels dos plafons que es troben a les entrades dels Cinemes dels Canal Salat, al carrer Sant Antoni Maria Claret.

La formació menorquinista que es presenta al Congrés dels Diputats amb Patrícia Font com a candidata nº 2 per la coalició Veus Progressistes, (Més per Mallorca, Ara Eivissa i Més per Menorca), llista que encapçala Guillem Balboa; mentre que al Senat Més per Menorca es presenta en solitari i amb Eduard Riudavets com a candidat a la Cambra Alta.

Així, tant Eduard Riudavets, com Patrícia Font seran presents al lloc indicat per iniciar una campanya electoral que es presenta disputada per l’increment de forces polítiques que es presenten en aquests comicis estatals.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.