Joan Enric Vilardell tancarà la llista de Més per Menorca al Parlament

L’arquitecte maonès, un dels impulsors de la Plataforma el Transport Aeri Ofega Menorca, s’incorpora a la candidatura del partit menorquinista com a independent.

10/04/2019
Vilardell i Castell, a Madrid, a una reunió sobre el transport aeri. Vilardell i Castell, a Madrid, a una reunió sobre el transport aeri.

La Joan Enric Vilardell, destacat membre de la Plataforma el Transport Aeri Ofega Menorca, tancarà la llista de Més per Menorca al Parlament de les Illes Balears, que encapçala Josep Castells. "Amb aquesta incorporació volem deixar clar que la connectivitat és una de les nostres prioritats de la propera legislatura" ha afirmat Castells.

Per la seva banda, Vilardell ha assenyalat dos motius per donar suport a la llista: "D'una banda perquè en alguns moments clau Més per Menorca ha sabut defensar amb fermesa els interessos de l'illa, com quan va subordinar el suport als pressupostos a que el Govern assumís la recuperació de l'antic hospital Verge del Toro, que avui ja està en marxa. I d'altra banda, perquè és el partit que més clar ha tingut que la connectivitat de Menorca passa per l'establiment de tarifes màximes en les rutes aèries amb la península, especialment amb Barcelona, que és el destí principal dels menorquins quan sortim de l'illa".

Vilardell i Castells van viatjar a Madrid el passat mes de gener per entrevistar-se amb el sots-director de Transport Aeri, David Benito (el que correspon a la fotografia) a qui van sol·licitar una OSP amb Barcelona.

Trajectòria

Joan Enric Vilardell va néixer a Barcelona el 1957 i resideix a l’illa de Menorca desde 1982. Amb despatx professional a Maó, és Master en Arquitectura i Turisme per la Universitat Politècnica de Catalunya i autor de publicacions com “Arquitectura Contemporània a Menorca 1950-1990”, coedició IME-COAIB (5 volums), "Mostra d’Arquitectura . La vivenda unifamiliar a Menorca”, COAIB 1991 i responsable de la col·lecció “Reculls. Textos d’Arquitectura i Urbanisme”. La seva tesis doctoral ”La Fundació de Georgetown, Menorca.1771. Patrick Mackellar i l’urbanisme militar britànic” fou llegida el novembre de 2003.

Actualment és secretari de la delegació a Menorca i membre de la Junta del Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears i membre de la Junta del Cercle d'Economia de Menorca.

 

Notícies relacionades

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Miquel À. Maria, Josep Castells, Maite Salord i Patrícia Font.

Més per Menorca proposa crear dos centres de recerca científica a l’illa

El candidat número 1 al Parlament, Josep Castells, ha parlat avui sobre la creació d’un centre dedicat a la prehistòria i un altre a la biologia marina. S’impulsaran conjuntament amb la UIB o altres universitats.