Notícies de la campanya electoral

Més per Menorca es consolida i seguirà aportant a les polítiques progressistes

Candidats de Més per Menorca a la seu de Ciutadella.
27/05/2019

La formació menorquinista es mostra satisfeta dels resultats pel fet de poder seguir aportant al canvi iniciat fa quatre anys i per refermar el projecte menorquinista.

Menorca és la seva gent

24/05/2019

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.

Miquel À. Maria, Josep Castells, Maite Salord i Patrícia Font.
24/05/2019

Més per Menorca proposa crear dos centres de recerca científica a l’illa

El candidat número 1 al Parlament, Josep Castells, ha parlat avui sobre la creació d’un centre dedicat a la prehistòria i un altre a la biologia marina. S’impulsaran conjuntament amb la UIB o altres universitats.

Castells demana depurar responsabilitats per l’avaria elèctrica del passat octubre

23/05/2019

Més per Menorca és l’únic partit que ha presentat un recurs contra la decisió del Govern d’arxivar l’expedient obert a Red Eléctrica i demana explicacions al conseller balear d’Energia, Marc Pons, per ocultar un informe durant tres mesos.

Proposta per agilitzar els tràmits empresarials, el compromís de Més per Menorca davant PIME

22/05/2019

Els candidats de Més per Menorca al Parlament i al Consell, Josep Castells i Maite Salord, han analitzat els punts per a millorar l’economia insular. Els menorquinistes posaran com a condició per la presidència balears la ‘desburocratització’ dels tràmits

21/05/2019

Més per Menorca ampliarà la Comissió de camins públics incloent-hi el Camí de Cavalls

Maite Salord, candidata al Consell, ha confirmat que inclourà el Camí de Cavalls dins la Comissió que treballa per als camins públics, amb la intenció de coordinar-ho tot entre Consell, ajuntaments i les entitats que es dediquen a aquesta qüestió.

Maite Salord proposa crear una ‘Coordinadora de Festes amb Valors’

Salord, Font i Castells
19/05/2019

La Candidata al Consell per Més per Menorca, proposa aquest nou ens per al desenvolupament d’una feina de conscienciació, de prevenció i informació sobre els valors de les festes, com són el respecte, el civisme i evitar l’abús de l’alcohol als menors.

18/05/2019

Gran resposta de públic a l’acte central de campanya de Més per Menorca

En un ambient festiu, la candidata al Consell Maite Salord, i el del Parlament, Josep Castells, han explicat als presents la voluntat política del partit. També han intervingut la candidata del PSM a Ciutadella, Joana Gomila i la n. 2 de Maó Laia Obrador.

Maite Salord reclama gestionar l’Impost de Turisme Sostenible des de Menorca

Hotel Hevresac de Maó.
17/05/2019

Acompanyada per Josep Castells, ha exposat la necessitat de poder gestionar des de Menorca les inversions d'aquest impost. Un fet, ha dit, que segur que valoraran els menorquins.

Maite Salord: “Garantirem un educador social als centres de Secundària”

Salord i Castells, al IES Biel Martí de Ferreries
16/05/2019

La candidata a la presidència del Consell per Més per Menorca assegura que ampliarà la connexió entre els Departaments de Serveis Socials, Salut i Educació per poder donar una millor resposta als adolescents.

15/05/2019

Castells: “Volem integrar al màxim la producció agrària i la indústria alimentària”

Més per Menorca aposta per un sector agrari que pugui aconseguir la màxima rendibilitat amb una productivitat sostenible. La gent del camp ha de poder viure dignament treballant de pagès. (més fotos > fletxa)

Més per Menorca proposa especialistes en Educació Física als Centres d’Atenció Primària

Castells i Salord al centre de Salut de Ferreries
14/05/2019

El cap de llista al Parlament, Josep Castells, diu que des del partit que representa impulsaran la inclusió d’aquest servei d’atenció com a mesura de prevenció per a la salut.

13/05/2019

Més per Menorca reclamarà al Govern balear la transferència de la competència d’Aigua

La candidata al Consell per la formació menorquinista, Maite Salord, ha explicat avui al Dipòsit del Cap d’en Font, al terme de Sant Lluís, que Menorca necessita gestionar el tema de l’aigua a nivell insular.

Més per Menorca proposa habitatge social a Santa Anna i usos socioculturals als quarters des Castell

Josep Castells i Patrícia Font, amb MIquel Preto, Simó Ferrando i Rita Ferrando.
12/05/2019

Els menorquinistes demanen que als quarters, propietat de la CAIB, a més dels equipaments socioculturals, s’inclogui també la Residència Geriàtrica. La proposta ha estat durant la jornada de taula electoral instal·lada as Castell, en suport a SOM.

Més per Menorca destinarà una planta del Verge del Toro per a joves amb trastorns de salut mental

10/05/2019

Aquest és un dels compromisos que la formació menorquinista posarà com a condició per a la investidura de la presidència del Govern de les Illes Balears. Així ho han assegurat avui els candidats al Consell i Parlament, Maite Salord i Josep Castells.

< 1 2 >
Patrícia Font i Miquel Àngel Maria.
01/04/2019

Més per Menorca demana poder decidir sobre la gestió dels ports i aeroport

Miquel Àngel Maria, candidat nº 2 al Consell, i Patrícia Font, nº 2 al Parlament i al Congrés dels Diputats, han reivindicat la participació del Consell Insular en la presa de decisions en aquests tipus òrgans.

Excel·lent acollida dels joves als candidats de Més per Menorca a Barcelona

30/03/2019

Maite Salord, Pep Castells i Joana Gomila van reunir a l’Espai Mallorca de la capital catalana a més d’un centenar d’estudiants menorquins interessats en conèixer les propostes electorals dels candidats menorquinistes. > Més fotos

28/03/2019

Aposta clara per una Menorca de futur

Maite Salord ha presentat els eixos principals del programa electoral que es basen en una economia diversificada i sostenible, en la cohesió social, en una connectivitat segura i estable i en un sistema educatiu excel·lent.

Francesca Gomis, nº 3 al Consell, i Maite Salord, cap de llista.
25/03/2019

Connectats amb el món. Declaració de Servei Públic amb Barcelona i València

Maite Salord, cap de llista al Consell, i Francesca Gomis, la número 3, han reivindicat avui a l’Aeroport de Menorca millors connexions entre les illes i la Península, perquè la connectivitat és clau per a Menorca.

Maite Salord, a l'acte de presentació de Junts per Lo en suport a la candidatura

24/03/2019

La candidata de Més per Menorca dirigí unes paraules de suport a la coalició progressista d'Alaior, que pretén acabar amb la mala gestió del PP al municipi.

Eduard Riudavets.
22/03/2019

Eduard Riudavets, el candidat de Més per Menorca al Senat

Compta amb una llarga experiència en la participació política, tant a nivell de partit com institucional. El seu darrer càrrec va ser el de diputat al Parlament i, alhora, secretari primer de la Mesa.

Josep Castells i Maite Salord, candidats al Parlament i Consell, respectivament
18/03/2019

El progrés de Menorca es basa en l’aposta per una educació execel·lent

Els caps de llista al Consell i Parlament, Maite Salord i Josep Castells, han explicat avui davant l’IES Josep M. Guàrdia d’Alaior la importància d’una formació de qualitat per fer una Menorca més pròspera.

Patrícia Font: "La nostra veu a Madrid és necessària"

Patrícia Font i Guillem Balboa
13/03/2019

La coalició 'Veus Progressistes' es presenta al Congrés dels Diputats com la unió de les esquerres sobiranistes i ecologistes de les Illes

Per a Més per Menorca, el benestar de les persones passa per millorar l’atenció sanitària

Patrícia Font i Oriol Baradad
11/03/2019

Els candidats número 2 i 3 de Més per Menorca al Parlament, Patrícia Font i Oriol Baradad, han explicat els principals punts que proposa el partit per a millorar la salut del menorquins.

Patrícia Font, nº 2 al Congrés en una candidatura de partits insularistes i d’esquerres

Patri Font, a la tribuna del Parlament
08/03/2019

Més per Menorca s’uneix a Més per Mallorca i Ara Eivissa per formar una coalició electoral per concórrer als comicis estatals del 28 d’abril.

Menorca ha de ser una Destinació turística única capacitada per diversificar l’oferta

Maite Salord i Josep Castells
04/03/2019

Gestionar des del Consell l’Impost de Turisme Sostenible, lligar la marca insular de Reserva de Biosfera i incentivar mercats turístics estratègics, alguns dels principals pilars per a la propera legislatura.

Miquel Àngel Maria i Josep Castells advoquen per una societat inclusiva

Miquel Castells i Miquel Àngel Maria
25/02/2019

El nº 2 a la llista electoral del Consell i el cap de llista al Parlament, han explicat els principals eixos de Més per Menorca en l'atenció a les persones més necessitades.