Més per Menorca inicia la campanya disposat a créixer el proper 26 de maig

Els menorquinistes han començat amb l’aferrada de cartells al carrer del Cós de Gràcia, vora carrer de Sant Manuel de Maó. Els caps de llista, Maite Salord i Josep Castells, altres candidats i adherits, han enganxat els primers cartells electorals.

09/05/2019

Maite Salord i Josep Castells, caps de llista al Consell i Parlament, respectivament, han donat el tret de sortida a la campanya electoral de Més per Menorca. Els dos, han estat acompanyats per altres candidats i adherits que han volgut donar suport als candidats i posar ganes, voluntat i alegria en aquesta ‘carrera’ de 17 dies fins a la cita a les urnes que han de donar la representació a les institucions autonòmica, insular i municipals.

A Salord i Castells, els han acompanyats Miquel Àngel Maria, Patrícia Font, Paqui Gomis, Raquel Marquès, Rafa Muñoz, Manolo Lora, Joan Albert Pons, Maria Juan i Pilar Pons.

Els menorquinistes comencen, idò, amb la il·lusió de consolidar un projecte que ha provocat canvis en la manera de governar dels darrers 4 anys, tant a nivell insular, on han governat, com al Parlament, amb mesures incisives en els pactes de govern per fer possible millors polítiques per als ciutadans de Menorca. Sense oblidar les agrupacions municipals, on Més per Menorca hi dona suport, les quals han operat canvis significatius a favor de les persones, la transparència i la seriositat i impulsant projectes per a fer dels pobles i ciutats de la nostra illa.

Aquesta és la intenció de continuïtat: consolidar i créixer en la representació institucional per seguir aplicant un projecte d’una política progressista, sostenible, de protecció territorial, de les energies netes i d’una economia diversificada que benefici els menorquins i el seu benestar.

La trobada al final de carrer del Cós de Gràcia, anit, ha mostrat aquesta alegria i il·lusió de seguir treballant per una Menorca de futur que sigui governada des de l’illa i per a illa, i d’aquí les ganes, el molt de treball i els molts esforços per aconseguir tenir la força necessària per mantenir el timó d’una Menorca pròspera i nova.

 

Notícies relacionades

Miquel À. Maria, Josep Castells, Maite Salord i Patrícia Font.

Més per Menorca proposa crear dos centres de recerca científica a l’illa

El candidat número 1 al Parlament, Josep Castells, ha parlat avui sobre la creació d’un centre dedicat a la prehistòria i un altre a la biologia marina. S’impulsaran conjuntament amb la UIB o altres universitats.

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.