Font i Riudavets obren la campanya electoral amb l’enganxada de cartells a Ciutadella

El tret de sortida s’ha produït al carrer Sant Antoni Maria Claret, just a l’entrada dels cinemes Canal Salat. Elshan acompanyat, Maite Salord, Miquel Àngel Maria, Oriol Baradad, Joana Gomila i altres candidats. <Més fotos sobre les fletxes>

11/04/2019

Més per Menorca ha obert la campanya electoral del 28-A, concretament a un dels dos plafons que es troben a les entrades dels Cinemes dels Canal Salat, al carrer Sant Antoni Maria Claret de Ciutadella. Així, els candidats menorquinistes al Congrés i al Senat, Patrícia Font i Eduard Riudavets han fixat els cartells amb les seves respectives imatges als taulells públics assignats.

Recordar que formació menorquinista que es presenta al Congrés dels Diputats amb Font com a candidata nº 2 per la coalició Veus Progressistes, (Més per Mallorca, Ara Eivissa i Més per Menorca), llista que encapçala Guillem Balboa; mentre que Riudavets ho fa per Més per Menorca, que es presenta en solitari com a partit a la Cambra Alta.

L’enganxada de cartells s’ha produït a les 22:00 hores, l’horari oficial per iniciar la campanya electoral. Els dos candidats han estat acompanyats per la vicepresidenta primera i candidat a la Presidència del Consell, Maite Salord, els seus número 2 i 4, Miquel Àngel Maria i Josep Juaneda, Oriol Baradad, nº 3 al Parlament, Joana Gomila, candidata a l’alcaldia de Ciutadella, i els seus companys de llista José López i Laura Anglada, entre altres.

 

Notícies relacionades

Els candidats de Més per Menorca advoquen que tenir veu a Madrid “és possible”

L'acte celebrat a Maó comptà amb cap de llista de Veus Progressistes, Guillem Balboa i la número 2 Patricia Font i el candidat al Senat de Més per Menorca Eduard Riudavets. (Més fotos a les fletxes)

“Si els menorquins em donen la seva confiança, a Madrid sentiran parlar de Menorca"

Eduard Riudavets és el candidat de Més per Menorca al Senat