Patrícia Font debat amb els joves a Barcelona

La candidata número 2 de 'Veus Progressistes' afirma que cal dur la veu «de les perifèries al centre»

10/04/2019
Trobada amb el jovent a Barcelona. Trobada amb el jovent a Barcelona.

Patrícia Font s'ha desplaçat a Barcelona, a l'Espai Mallorca, per fer una trobada amb joves menorquins, organitzat per Jovent Republicà. La candidata número dos de 'Veus Progressites' -la candidatura unitària de les Balears al Congrés- va acompanyar Guillem Balboa, Mateu Xurí i Mariví Mengual.

Font va assegurar que «cal dur la veu de les perifèries al centre, per canviar les maneres de fer, perquè les perifèries aportarem una mirada diferent, més rica»

De la seva banda, Balboa va recordar: «Hem intentat mil vegades dur la nostra veu a Madrid i finalment sempre s'ha imposat una altra visió. Ara volem, des de Madrid, canviar les regles del joc. És imprescindible».

Notícies relacionades

Menorca és la seva gent

Menorca és la suma dels qui van i els qui venen. Dels qui marxen i els qui queden, i dels qui encara no han arribat. Menorca ets tu.

Miquel À. Maria, Josep Castells, Maite Salord i Patrícia Font.

Més per Menorca proposa crear dos centres de recerca científica a l’illa

El candidat número 1 al Parlament, Josep Castells, ha parlat avui sobre la creació d’un centre dedicat a la prehistòria i un altre a la biologia marina. S’impulsaran conjuntament amb la UIB o altres universitats.