Més per Menorca obre les portes a impulsar una candidatura unitària d’esquerres al Senat

COMUNICAT. La Comissió Executiva del partit menorquinista fixa les pautes per confluir, a través del consens, als comicis electorals de les dues cambres de l’Estat, decisió supeditada a la ratificació de l’Assemblea General.

16/02/2019
Comissió Executiva reunida Comissió Executiva reunida

La Comissió Executiva de Més per Menorca, reunida avui matí, ha decidit obrir les portes a la recerca de consensos de cara a les Eleccions Generals convocades per al proper 28 d’abril. L’òrgan executiu del partit menorquinista ha decidit apostar per plataformes electorals de confluències d’esquerres per presentar-se al Senat i al Congrés dels Diputats.

Així, l’acord pres a la reunió executiva s’encamina en dos fronts:

1.- Al Senat, Més per Menorca aposta per una candidatura unitària d’esquerres amb un candidat de consens, que ha de formar part del Grup Mixt al Senat, i el seu vot i acció política a la Cambra Alta s’ha d’orientar a través d’una Comissió dels partits i/o formacions que impulsen la candidatura.

Més per Menorca vol treballar des d’ara mateix per trobar les fórmules de consens i entesa per a la designació de la candidatura unitària, per la qual cosa, obrirà el diàleg amb altres formacions polítiques amb la voluntat de poder arribar a acords satisfactoris.

2.- Pel que fa al Congrés dels Diputats, la decisió presa per Més per Menorca en la sessió de la Comissió Executiva és la d’optar per una plataforma electoral unitària d’esquerres insularista (Gent x Formentera, Guanyem Eivissa, MÉS per Mallorca i altres afins...) que tengui com a objectiu la defensa de les Illes Balears, i treballar per a cadascuna de les illes, a la Cambra Baixa de l’Estat.

No obstant açò, la decisió final de les decisions preses avui per la Comissió Executiva de Més per Menorca, respecte a les Eleccions Generals del proper 28 d’abril, haurà de ser ratificada per l’Assemblea General del partit. 

 

Notícies relacionades

Eduard Riudavets.

Eduard Riudavets, el candidat de Més per Menorca al Senat

Compta amb una llarga experiència en la participació política, tant a nivell de partit com institucional. El seu darrer càrrec va ser el de diputat al Parlament i, alhora, secretari primer de la Mesa.

Josep Castells i Maite Salord, candidats al Parlament i Consell, respectivament

El progrés de Menorca es basa en l’aposta per una educació execel·lent

Els caps de llista al Consell i Parlament, Maite Salord i Josep Castells, han explicat avui davant l’IES Josep M. Guàrdia d’Alaior la importància d’una formació de qualitat per fer una Menorca més pròspera.