Prop de 670 menorquins ja han demanat la targeta ciutadana de Palma

Les dades facilitades per l’EMT de Palma indiquen que la mesura aprovada pel Govern a proposta dels menorquinistes està sent tot un èxit

06/11/2018

MÉS per Menorca valoram molt positivament que un total de 669 menorquins hagin demanat ja la targeta ciutadana per viatjar a preu de resident amb els autobusos urbans de Palma.  Hem pogut conèixer les dades recopilades per l’Ajuntament de Palma fins a finals d’octubre. Cal recordar que la mesura es va posar en funcionament el mes de juny.

Això vol dir que ara els menorquins paguen només 1 euro per anar, per exemple, des de l’aeroport a la ciutat, mentre que abans en pagaven 5. El bitllet per a les les línies urbanes (port inclòs) surt ara a 0,80 cèntims, quan abans costava 1,50 euros.

A més, dels 669 menorquins que han demanat a targeta ciutadana, 90 ho han fet amb el “perfil estudiant”, la qual cosa vol dir que el bitllets de transport els sortiran encara més barats: de l’aeroport a Palma i viceversa, 0,67 cèntims; i les línies urbanes (port inclòs) 0,45 cèntims. Abans aquests preus eren 5  i 1,50 euros.

Malgrat que encara queden aspectes per acabar de resoldre (com el fet que els estudiants menors de 16 anys encara no poden demanar la targeta “perfil estudiant” o que es pugui fer el tràmit de forma més àgil) MÉS per Menorca consideram que el canvi és substancial. Nel Martí, ha afirmat que, a la fi, «els residents de Menorca, Eivissa i Formentera -entre els quals hi ha estudiants, malalts i familiars- deixen de ser tractats com a turistes per anar a la UIB o a Son Espases»

Notícies relacionades

Signam el 'Pacte per l'Educació 0-3 anys'

El partit aposta, de forma convençuda, per l'educació com una de les prioritats de les polítiques públiques

Aconseguim que el Govern compensi el Consell amb 16,5 milions per la protecció del territori

PP, PSOE i Podem rectifiquen i voten a favor d'una proposta que permetrà a la institució destinar més recursos al benestar dels menorquins