Alumnes de l’Escola de Turisme podran assistir a les Fires Internacionals amb la FFTM

És l’acord que ha signat la consellera Maite Salord amb la directora Maria Benejam, segons el qual els estudiants del centre podran realitzar pràctiques formatives a través de la Fundació Foment. El programa comptarà amb un ajut anual de 8.500 euros.

25/10/2018
Maria Benejam, directora de l'ETB-Menorca, i la consellera Maite Salord en el moment de la firma Maria Benejam, directora de l'ETB-Menorca, i la consellera Maite Salord en el moment de la firma

La Fundació Foment del Turisme de Menorca serà el centre de pràctiques de les diferents especialitats que s’imparteixen a l’illa per part de l’Escola de Turisme de Balears (ETB). Concretament, els alumnes assumiran feines d’organització, atenció i informació a les fires internacionals. Aquest acord s’ha plasmat en un conveni que han signat la vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i la directora de l’ETB a Menorca, Maria Benejam.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és “contribuir a la millora de la formació” dels alumnes de l’ETB i futurs professionals del sector turístic i ampliar, d’aquesta manera, en un entorn real de treball “el coneixement de les tasques de promoció interior i exterior que realitza la FFTM”. Les pràctiques, com a part del currículum escolar, tindran caràcter formatiu i no seran remunerades.

L’aportació econòmica de la FFTM per al desplegament d’aquest conveni serà de 8.500 euros, amb un màxim de despesa per alumne de 2.000 euros. Aquesta partida es desglossa en apartats d’ajuda màxima de fins 5.000 euros per a allotjament; 3.500 euros per a vols i transport i 2.500 euros per a despeses de manutenció diàries. Per la seva banda, l’ETB es compromet a subscriure una assegurança escolar o pòlissa específica de cobertura davant d’eventuals contingències.

Aquest conveni serà vigent fins al 31 de desembre del 2019, si bé es podrà renovar de forma automàtica anualment fins a l’any 2021, sempre i quan no hi hagi renúncia expressa i per escrit d’alguna de les parts.

 

Notícies relacionades

Acord entre el Consell i l’Associació Ben Amics per a la formació de treballadors públics

La col·laboració entre ambdues parts és per a l’oferta de formació al personal sobre la diversitat sexual i de gènere, la qual s’emmarca en el Pla de Formació Contínua de l’ens insular.

El Consell incia l'estabilització d'un talús a la carretera de Son Bou

La carretera romandrà tancada al trànsit en un tram de 100 metres entorn al punt quilomètric 1+200, entre el Camí des Polvorí i el Camí de Llucassaldent, des de dilluns 19 de novembre fins divendres 23 de novembre