Alumnes de l’Escola de Turisme podran assistir a les Fires Internacionals amb la FFTM

És l’acord que ha signat la consellera Maite Salord amb la directora Maria Benejam, segons el qual els estudiants del centre podran realitzar pràctiques formatives a través de la Fundació Foment. El programa comptarà amb un ajut anual de 8.500 euros.

25/10/2018
Maria Benejam, directora de l'ETB-Menorca, i la consellera Maite Salord en el moment de la firma Maria Benejam, directora de l'ETB-Menorca, i la consellera Maite Salord en el moment de la firma

La Fundació Foment del Turisme de Menorca serà el centre de pràctiques de les diferents especialitats que s’imparteixen a l’illa per part de l’Escola de Turisme de Balears (ETB). Concretament, els alumnes assumiran feines d’organització, atenció i informació a les fires internacionals. Aquest acord s’ha plasmat en un conveni que han signat la vicepresidenta primera i consellera de Promoció Turística, Maite Salord, i la directora de l’ETB a Menorca, Maria Benejam.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és “contribuir a la millora de la formació” dels alumnes de l’ETB i futurs professionals del sector turístic i ampliar, d’aquesta manera, en un entorn real de treball “el coneixement de les tasques de promoció interior i exterior que realitza la FFTM”. Les pràctiques, com a part del currículum escolar, tindran caràcter formatiu i no seran remunerades.

L’aportació econòmica de la FFTM per al desplegament d’aquest conveni serà de 8.500 euros, amb un màxim de despesa per alumne de 2.000 euros. Aquesta partida es desglossa en apartats d’ajuda màxima de fins 5.000 euros per a allotjament; 3.500 euros per a vols i transport i 2.500 euros per a despeses de manutenció diàries. Per la seva banda, l’ETB es compromet a subscriure una assegurança escolar o pòlissa específica de cobertura davant d’eventuals contingències.

Aquest conveni serà vigent fins al 31 de desembre del 2019, si bé es podrà renovar de forma automàtica anualment fins a l’any 2021, sempre i quan no hi hagi renúncia expressa i per escrit d’alguna de les parts.

 

Notícies relacionades

Foto: Arqueotip.com

El Consell assumirà la titularitat pública del jaciment de Torre d’en Galmés

El poblat prehistòric, ubicat al terme d’Alaior, va ser adquirit per l’Estat l’any 1977, però des de l’any 2000 és el Consell que s’ha fet càrrec de la conservació, restauració, investigació i, en definitiva, de la seva gestió.

200.000 euros en ajuts per a les entitats culturals sense ànim de lucre

La convocatòria ja és vigent, les bases de la qual han sortit al BOIB nº 48 del 13 d’abril. La novetat d’enguany és el replantejament del sistema de puntuació.