Els resultats de les jornades de promoció a Alemanya apunten a la millora d’aquest mercat

La Fundació del Foment de Turisme de Menorca manté una estratègia que funciona. La consellera Maite Salord recull bones impressions dels agents que apunten a una millor connectivitat amb aquest país.

09/03/2018
Maite Salord i Isaac Olives amb el personal de l'estand Maite Salord i Isaac Olives amb el personal de l'estand

La millora de la connectivitat entre Menorca i Alemanya apunta amb optimisme a generar noves vies de mercat i negoci. Segons les impressions de la Fundació del Foment del Turisme de Menorca (FFTM) el volum de les vendes és positiu i açò permet pensar que la campanya llançada per a la Fira ITB de Berlín és l’adient i l’estratègia la correcte.

Les jornades d’aquesta setama a la Fira han demostrat que l’oferta menorquina a la cita ha permès obrir noves rutes i trobar la tipologia d’un client que fa animar la competència d’un turisme renovador.

Per la seva part, la consellera insular de Promoció Turística, Maite Salord, present a al fira, juntament amb el director insular Isaac Olives, explica que les impressions que han rebut són positives. “Hem rebut comentaris positius tant de touroperadors com de companyies aèries. Això ens confirma que el camí escollit per millorar la connectivitat amb Alemanya és el correcte. Ara ens toca fer feina per aconseguir ampliar la xarxa de connexions de cara a l’any que ve”.

La delegació menorquina a Berlín ha mantingut un sèrie de reunions amb els principals touroperadors alemanys, des dels gegants TUI i Thomas Cook fins a Alltours, FTI o Schauinsland. Tots han assenyalat que compliran les expectatives previstes per a aquesta temporada, una afirmació que fa pensar que s’aconseguirà recuperar el 5% perdut l’any passat i, previsiblement, tornar a la senda de creixement iniciada l’any 2015 i que va fer repuntar quasi un 20% les arribades des d’Alemanya en només dos anys,

La nota més positiva l’han posada els touroperadors més modestos, que veuran créixer la seva operativa a Menorca gràcies a l’obertura de noves rutes amb companyies regulars i low cost.

 

Notícies relacionades

Finalitzen les obres de restauració de sa Naveta des Tudons

Els minuciosos treballs per a l’eliminació de les restes de pintura a més de 80 pedres els han duit a terme els tècnics Aleix Barberà, Silvia Martín, Francesc Isbert, Lina Torres i Cecilia Ligero (veure més fotos sobre les fletxes)

Miquel Preto amb els representants del nuclis urbans

En marxa les L-25 i L-94, que enllacen Maó, es Castell, Trebalúger, Sant Lluís i Binissafúller

El nou servei, inaugurat avui pel conseller Miquel Preto, atén la petició feta dels nuclis poblacionals del Llevant de l’illa, que ara queden ben connectats entre si.