Satisfets pel compliment del Govern en iniciar la creació de l’Escola d’Hoteleria a Ciutadella

La Presidenta Francina Armengol explicarà a l’IES Maria Àngels Cardona el nou projecte d’Escola d’Hoteleria, proposada per Més per Menorca. (més fotos clicant les fletxes)

12/02/2018

Des de Més per Menorca volem expressar la nostra satisfacció per com el Govern de les Illes Balears va encaminant els projectes pendents, fruit dels Acords pel Canvi que van signar les forces progressistes del Parlament i, més concretament, per les propostes i punts dels Acords per Menorca que vam signar l’Executiu autonòmic i la nostra formació el passat 12 de juny per garantir el nostre suport a l’acció de Govern.

A tal efecte, la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, acompanyada de Martí March, conseller balear d’Educació, visitaran de forma oficial Ciutadella el proper dimecres dia 14 de febrer. A l’agenda de la jornada es contempla la visita a l’IES Maria Àngels Cardona, on els membres de l’executiu balear explicaran les primeres passes donades per a la creació del nou Centre Integrat de Formació Professional d’Hoteleria, que es pretén ubicar a l’antiga Estació Marítima del port vell.

L’activació d’aquet edifici ha estat un objectiu per part de Més per Menorca. De fet, en els Acords pel Canvi, signats per les forces progressistes per formar el Govern l’any 2015, ja es contempla la rehabilitació i recuperació d’espais públics per a la creació i l’educació. A més, cal remarcar que en els Acord per Menorca uns dels punts fa referència és l’Escola d’Hoteleria, que diu textualment:  

   “Aprovar la creació d’un Centre Integrat de Formació Professional d’Hostaleria i iniciar l’habilitació de l’antiga estació marítima per al seu ús, tot garantint l’obertura del centre educatiu durant aquesta legislatura, i preferentment per al curs 2018-2019”.

Vista la presentació d’aquesta iniciativa, des de Més per Menorca no podem fer de manco que alegrar-nos per veure que aquest projecte tan necessari, a Ciutadella i per tota Menorca, comença a agafar forma. En aquest sentit, el grup parlamentari menorquinista, formularà una pregunta oral al Govern en el plenari del Parlament, a celebrar avui mateix.  

 

Notícies relacionades

Nel Martí i Picornell. A la dreta, l'alcaldessa Joana Gomila i el regidor de cultura Josep Juaneda

El Senat aprova per unanimitat una moció per atorgar 150.000 euros al Teatre des Born

Ha estat amb una moció presentada pel senador Bernat Picornell d’ERC, a instàncies de Més Per Menorca, després que a l’anterior govern de PP ‘se li oblidàs’ incloure la partida al Pressupostos Generals de l’Estat.

Més per Menorca aprova un programa electoral que prioritza les persones, la formació i el territori

Després del debat de les esmenes l'aposta és per un fort impuls a les polítiques socials, a l’educació, a la sanitat, a la mobilitat i connectivitat, a la transició energètica, a la diversificació econòmica i a la cura del medi ambient.