Més per Menorca reclama la intercessió de la comunitat internacional en el procés català

Els menorquinistes critiquen l’amenaça de Rajoy amb el 155 davant el darrer intent de diàleg de Puigdemont.

11/10/2017

Els menorquinistes fan una crida al diàleg i la negociació, i es dirigeixen especialment a la comunitat internacional perquè ajudi a que es pugui complir el mandat dels ciutadans que varen expressar la seva voluntat, malgrat les dificultats, en el Referèndum d’Autodeterminació.

Més per Menorca també critica l'immobilisme del Govern Rajoy, que amenaça d'aplicar l'article 155 com a única resposta al darrer intent de diàleg del president del Govern de Catalunya, Carles Puigdemont.

Més per Menorcapartit sobiranista, sempre s’ha mostrat partidari del drets dels pobles a decidir el seu futur. La formació menorquinista recorda que Menorca comparteix amb Catalunya, a banda de la llengua i la història, la incomprensió de l’Estat espanyol que, amb la limitació de la Constitució del 78, impedeix als nostres pobles progressar en la mesura que es mereixen. 

 

Notícies relacionades

Contra les agressions dels qui malmeten el Patrimoni

El conseller de Cultura, Miquel Àngel Maria, ha cursat la pertinent denúncia pels actes incívics comesos a la Naveta des Tudons.

Antic Hospital Verge del Toro, a Maó.

Nou avenç en la reconversió de l’antic Hospital Verge del Toro

El BOIB publica l’adjudicació de la redacció i direcció de les obres de conservació i manteniment de l’edifici per un import de 95.590 euros.