Més per Menorca reclama la intercessió de la comunitat internacional en el procés català

Els menorquinistes critiquen l’amenaça de Rajoy amb el 155 davant el darrer intent de diàleg de Puigdemont.

11/10/2017

Els menorquinistes fan una crida al diàleg i la negociació, i es dirigeixen especialment a la comunitat internacional perquè ajudi a que es pugui complir el mandat dels ciutadans que varen expressar la seva voluntat, malgrat les dificultats, en el Referèndum d’Autodeterminació.

Més per Menorca també critica l'immobilisme del Govern Rajoy, que amenaça d'aplicar l'article 155 com a única resposta al darrer intent de diàleg del president del Govern de Catalunya, Carles Puigdemont.

Més per Menorcapartit sobiranista, sempre s’ha mostrat partidari del drets dels pobles a decidir el seu futur. La formació menorquinista recorda que Menorca comparteix amb Catalunya, a banda de la llengua i la història, la incomprensió de l’Estat espanyol que, amb la limitació de la Constitució del 78, impedeix als nostres pobles progressar en la mesura que es mereixen. 

 

Notícies relacionades

Més per Menorca valora positivament la rectificació del Govern sobre el Port de Fornells

Opta per una instal·lació de nova planta que acollirà oficines d’atenció al públic, serveis i dutxes. La formació menorquinista considera un avanç important que atén la voluntat del poble i la d’alguns partits del municipi.

Port de Fornells

La inversió al port de Fornells condicionada a un cantina sense un ús definit és inadmissible

Nel Martí, Coordinador General de Més per Menorca, afirma que la proposta aprovada no té sentit, perquè és una reivindicació històrica d’una inversió important a una zona emblemàtica.