Més per Menorca reclama la intercessió de la comunitat internacional en el procés català

Els menorquinistes critiquen l’amenaça de Rajoy amb el 155 davant el darrer intent de diàleg de Puigdemont.

11/10/2017

Els menorquinistes fan una crida al diàleg i la negociació, i es dirigeixen especialment a la comunitat internacional perquè ajudi a que es pugui complir el mandat dels ciutadans que varen expressar la seva voluntat, malgrat les dificultats, en el Referèndum d’Autodeterminació.

Més per Menorca també critica l'immobilisme del Govern Rajoy, que amenaça d'aplicar l'article 155 com a única resposta al darrer intent de diàleg del president del Govern de Catalunya, Carles Puigdemont.

Més per Menorcapartit sobiranista, sempre s’ha mostrat partidari del drets dels pobles a decidir el seu futur. La formació menorquinista recorda que Menorca comparteix amb Catalunya, a banda de la llengua i la història, la incomprensió de l’Estat espanyol que, amb la limitació de la Constitució del 78, impedeix als nostres pobles progressar en la mesura que es mereixen. 

 

Notícies relacionades

Lluís Companys a l'esquerra empresonat. A la dreta el portaveu del PP que ha fet les declaracions

Nel Martí: “Les declaracions de Casado deixen el govern espanyol al nivell del franquisme”

Més per Menorca condemna que un portaveu del PP amenaci Puigdemont d’acabar com Companys, el que dóna a entendre que el Govern espanyol està disposat a usar les mateixes eines de la Dictadura davant d’una decisió presa democràticament pel poble català.

Més per Menorca manté la confiança en Ruth Mateu i Jaume Gomila a l’espera de la resolució

COMUNICAT amb motiu de la querella interposada per la Fiscalia respecte l'adjudació de contractes menors a la Conselleria de Cultura